Kadir İnanır'ın Sır Gibi Sakladığı Reklam Projesi!

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
142,878
Puanı
1,061
[h=3]KADİRİZM DİMDİK AYAKTA
Her şey iyi güzel de, Çapamag yazarı olmak da hiç kolay değilmiş sevgili baykuşkoliklerim… Oraya buraya tünetiyorlar 'hayvanı' Bir ara kafam çok bozuldu. Baykuşuz diye hep geceleri sağa sola takılacak değiliz ya… Bu gün öğleden sonra aynaya bakıp hayranlıkla kendimi süzerken saçların biraz uzadığını fark ettim. Benim kaşlar da malum, iyice büyümüş gözlerimin üzerine düşmüş. Şöyle güzel bir tıraş olmaya karar verdim, taktım kara gözlükleri, attım kendimi dışarı. Benim gibi burnu havada bir baykuş herhalde mahalle berberine gidecek değil. Epeydir duyuyordum, Etiler'de bütün ünlülerin gittiği Özden Kuaför diye çok ünlü bir yer varmış. 'Beni ancak orası paklar' dedim kendi kendime.
Özden Kuaföre girer girmez doğru karar verdiğimi anladım. Kalite diye buna derim işte… Fazla tantana yapmadan bir köşeye çekildim, sıramı beklemeye başladım. Bu arada tanınmamak için hemen masanın üzerinden bir gazete kapıp ajan filmlerindeki gibi okuyor ayağına yattım. Ama bir ara koltuklardan birinde oturmuş tıraş olan abiye takıldı gözüm… O da ne? Kadir İnanır bu… 'Tamam oğlum' diye mırıldandım içimden 'yine dört ayak üzerinde uçuyorsun' Çapa'yı delirtmek için kader adeta benimle işbirliği yapıyor. Hemen kabarttım kulakları tabii…
Önce şunu söylemeliyim ki Kadir abi inanılmaz sağlıklı görünüyordu. Cildi pırıl pırıl olmuş. Keyfi de bir yerinde ki sormayın… Etrafa durmadan laf yetiştiriyor, espriler yapıyor. Ofçay için yeni bir reklam filmi çekiyormuş yarın. Kendisi de zaten Fatsa'lı, kim düşünmüşse tam yerinde bir seçim vallahi.

Laf lafı açtıkça benim kulaklar da dikiliyor tabii. Yeni film projesini de anlatmaz mı bu arada Kadir ağbi… 15 Mayıs'ta başlıyormuş çekimlere. Baş kadın oyuncu olarak çok güzel bir Rus aktris oynayacakmış. Filmin adının da Katia olması düşünülüyormuş. Bunları anlatırken salonun sahibine 'Filmden önce bir kez daha geleceğim' dedi 'O zaman öyle bir saç keseceksin ki bana, bütün Türkiye'nin yeni saç modeli o olacak…' Özden sordu tabii 'Nasıl bir şey' diye ama bizim ağbi ser verip sır vermedi. Demek ki çok değişik bir Kadir İnanır göreceğiz bu yaz. Komünizm çöktü, kapitalizm sallanıyor ama kim ne derse desin Kadirizm hala dimdik ayakta. Helal olsun ağbimize…
Bir ara 'Hastalık bana çok yaradı' deyince herkes şaşırdı. Meğer içki ve sigaradan tamamen vazgeçmiş. Kahvesini getiren çocuğa da 'O işleri de bıraktım, bana bir bitki çayı getir' demez mi… Sonra da etrafındakilere fetvayı verdi; 'Bana bakın da örnek alın…'
Ben hiç üstüme alınmadım tabii… Tıraşı filan da bir başka güne bırakarak pembe panter adımlarıyla tüydüm. Hemen yuvama gelip klavyenin başına oturdum, siz sevgili Baykuşkoliklerim için bu satırları yazmaya başladım. Nokta…
GAMLI BAYKUŞ/ ÇAPAMAG.COM

[/h]