Kadir Çöpdemir'den Yepyeni Bir Program !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Bugüne kadar Ekmek Teknesi, Halil İbrahim Sofrası ve Avrupa Avrupa gibi dizilerde yer alan sevilen oyuncu ve sunucu Kadir Çöpdemir yepyeni bir programla sevenlerine merhaba demeye hazırlanıyor.

Programın ismi ise ''Geldim Gördüm Yedim'' olacak. Başarılı sunucu bu programda pek çok farklı yeri ziyaret edecek ve oralarda farklı lezzetleri tadacağı gibi, yörelerin şaşırtıcı hikayelerini de izleyicisiyle paylaşacak.

Programın yayın tarihi ise belli oldu. 9 Kasım Pazar günü 18:45'de Beyaz Tv ekranlarında başlayacak olan program bakalım izleyici tarafından beğenilecek mi ?

Kadir Çöpdemir bilindiği üzere daha önce ''Koptu Geliyor'' programını sunmuştu.

uO8IySveE2ZmltpRYOMm02yS.jpg

kadir çöpdemirin proğramını izlerim diyecektim de kanalı olmamış bizde o kanal çekmür:)

Aynen at çöpe gitsin bide nezaman açsam yeni prensimiz rasim ozan kütahyalı densizi çıkıyor karşıma sinir katsayım zirveye çıkıyor

:))

o vatandaşın devamlı atıştığı bir tartışma proğramı vardı internette rastlardım yani kütahyalı sayesinde beyaz tv nin varllığından haberim oldu:)) kütahyalı kanalın yarısı demek:)

:))

o vatandaşın devamlı atıştığı bir tartışma proğramı vardı internette rastlardım yani kütahyalı sayesinde beyaz tv nin varllığından haberim oldu:)) kütahyalı kanalın yarısı demek:)
Aynen kardeş siyasetle ilgili ne programları varsa mutlaka arkadaşta orada,o bitti şimdide spora sardı

maalesef kadir çöptemir çok reyting getirmeyen bir kişi trt1 de de öyleydi zaten bu programda kaldırılır yakında:(

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy