Kadir Çöpdemir ekrana yeni bir programla dönüyor

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634865708478283687.jpg
,

Ünlü komedyen Kadir Çöpdemir yeni bir programla TRT 1 ekranlarına gelecek.

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor isimli programla TRT 1 ekranlarına gelecek.
Ünlü komedyenin yeni programı hakkında bir açıklama yapılmazken Aralık ayında ekranlara gelmesi bekleniyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Iyiyim Haluk seni sormali. Özlettin kendini :)

FOX bir yarisma düzenlenmisti Facebook'ta, birinci olmussun. Hangi ödülü kazandin? :)

Bende sizleri çok özledim FOX'tan 354 TL'lik Vatan Bilgisayar çeki kazandım ve telefon aldım :D

Fotograflar varmi Haluk? Yani nasil agirlandin? Çok güzel bir duygu olmali.. Su an FOX'un en iyi izleyici ünvanini koruyorsun :)

1 tane fotoğrafım var. O da evde şu an. En baş köşede duruyor :) Evet süper duygu :) Evet Su an FOX'un en iyi izleyici ünvanini koruyorum :)

1 tane fotoğrafım var. O da evde şu an. En baş köşede duruyor :) Evet süper duygu :) Evet Su an FOX'un en iyi izleyici ünvanini koruyorum :)

Gurur duyman gereken bir sey Haluk :) Ailen de sevinmistir.. Bir kez daha tebrikler, nice basarilara..

Gurur duyman gereken bir sey Haluk :) Ailen de sevinmistir.. Bir kez daha tebrikler, nice basarilara..

HERKES GURUR DUYDU ÇOK SEVİNDİLER. ZATEN HERKES FOX'CU OLDUĞUMU BİLİR. ZATEN YİNE BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ 7/24 FOX'tayım, yani FOX'taki herşeye bakıyorum :)