'Kadim Dostum' Bitiyor Mu?

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan iddialı dizi bir türlü istenilen reytinglere ulaşamadığı için gün değiştirmişti.

Mahsun Kırmızıgül imzalı dizi Pazartesi gününden Çarşamba gününe alınmıştı fakat dizinin oranları iyice düşmüştü. Fox Tv'nin dizinin reytinglerinden memnun olmadığı ve dizinin kısa sürede bitirilmesine karar verildiği öğrenildi.

fox'a bak sen, 2 reytinglik dizilere oluru yok artık.

Fox bu sezon çok iddialı , böyle bir dizi yakışmadı reytinglere göre.
Beklenen haberdi , yazık oldu

Bakalım ne zaman bitecek.

Diğer günler iddialı olan FOX, pazartesi-çarşamba reytinglerde çok gerilerde kalıyor. Yani dizinin bitmesi doğru karar olmuş. Günahkar bu güne gelir bence.

Foxun elinde önemli 2-3 dizi var karagül ve kiraz mevsimi haa diğer dizileride kötü değil hepsi gayet iyi bencede kadim dostumun bitmesi gerekirdi rezillik gibi birşey bu dizi

Pazartesi ve Çarşamba günlerine iddialı diziler getirebilirse Fox bu sezon bayağı iddialı olabilir ki bence Günahkar tam Pazartesi dizisi.

Belliydi zaten. FOX bu yıl öyle yükseldi ki Kadim Dostum kısa zamanda onun için bir ağırlığa dönüştü. Bitmesi daha hayırlı olacak...
Günahkar bence de Pazartesi başlar. Öyle iddialı bir diziyi zor günde harcamazlar...

Çarşamba mı zor gün? Hayır çok yanlış. Çünkü 5 reytingle bile bir dizi çarşambaları zirvede olabilir. Ama pazartesi Karadayı-Ulan İstanbul-Reaksiyon-O Ses Türkiye yarışında Günahkar çok gerilerde kalır. Artı o gün düşük reytingli olsa bile Beni Böyle Sev ve Ah Neriman da var.

Öyle de olabilir. Şu anda ikisi de eşit ilerliyor. Gerçi Kara Para Aşk ve Güzel Köylü 5 reytingle zirvede olduğu için Çarşamba biraz daha uygun görünüyor...

Bimesi bence Fox için iyi oalcak. Ama İlker Aksum yine tutturamadı baya sevindim.

Bitmesi iyi olur.
Günahkarda artık belli Olsun

Diğer günler iddialı olan FOX, pazartesi-çarşamba reytinglerde çok gerilerde kalıyor. Yani dizinin bitmesi doğru karar olmuş. Günahkar bu güne gelir bence.
Günahkar Pazartesiolsa hayrına olur