'Kaderimin Oyunu' Oyuncularından İlk Kareler! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,672
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20210927_163635.jpg

Kaderimin Oyunu, oyuncularından ilk kare!

Yapımcılığını NGM'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'ın oturacağı, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin kaleme aldığı; Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak'ın başrollerini paylaşacağı dizinin başrol oyuncuları ilk kez bir araya geldi.

20210927_163637.jpg

20210927_163638.jpg

Kaderimin Oyunu, yakında Star TV'de!

• Harika
Reactions: Zeyno and Angelica
Çok alakasız bir kadro. İki tiyatro çıkışlı oyuncunun yanına cidden şu adamı nasıl koydular merak ediyorum. Klişe total dizilerden devam etseydi keşke.

• Beğendim
Reactions: Klaus
Bir insan özel çaba harcamadan nasıl bu kadar itici olabilir fotoğraflardaki gülüşünden bile sevimsizlik fışkırıyor.. (lafın kime gittiği anlaşılmıştır :A )

Akın'a bu tarzı cidden yakışmıyor. Eski tarzıyla o gülüş çok daha yakışıyordu. :A

Alakasızlıkla dikkat çeker bu dizi çünkü herkes bu kadar uyumsuz olamaz. :A

Ya hiç yeni dizi konularını okumak istemiyorum çünkü hep olumsuz yorumlar yapıyorsunuz durun bi dizi başlasın ne bileyim hiç değilse bir fragmanı çıksın hemen linçliyorsunuz bi durun sakin yani :ok:

• Beğendim
Reactions: STAR and Angelica
Cidden ilginç bir üçlü olmuş, bakalım nasıl bir dizi olacak? Akın Akınözü bence ekran ışığı olan ve başarılı bir isim, önü de açık. Sakalsız hali ayrı hava katıyor bu arada, bu sakallı hali üzerine kalmamalı. :X