Flash TV oyunculuğundan beter oyunculuğunu konuşturmaya devam ederSorun değil, gelecek sezon başka bir dizide Miran'ı izlemeye devam ederiz
Flash TV oyunculuğundan beter oyunculuğunu konuşturmaya devam ederSorun değil, gelecek sezon başka bir dizide Miran'ı izlemeye devam ederiz
Bendeeeee.Yoo üzülmüyorum gerçekten bitmesi gerekiyordu artık
------
Düştüm 🔥🔥
Sorun değil, gelecek sezon başka bir dizide Miran'ı izlemeye devam ederiz
Ay bırak çekemeyen anten taksın.Bu dizide hiçte Miran değildi
Yoo gayette tatlı birisiyim
Erişecek olsam "karizma" denilen kıro Akın'a mı ulaşırımEee kedi ulaşamadığı ciğere keko dermiş sende haklısın kendince beee
Tülay sever onu ben değilDoğru sen Selahattin seviyordun
Sonunda konu da kalite bilen birisiArada şu videoyu izleyip gülüyorum. Öykü Karayel ve Meriç Aral burada harcalanmamalılar kesinlikle.
Dijitale bekliyoruz artık, izleyebilirsem tabii.Sonunda konu da kalite bilen birisi
Bu adamın hangi dizi hakkında olumlu bir yorumu var ki hepsini eleştiriyor zaten çok ta şey yapmayın yaniArada şu videoyu izleyip gülüyorum. Öykü Karayel ve Meriç Aral daha fazla burada harcalanmamalılar kesinlikle.
Yiğidi öldür ama hakkını yeme, burada sonuna kadar haklı. Sahnelerini göstere göstere kanıtlı yorum yapmış üstelik. İzlemediysen izlemeni tavsiye ederim.Bu adamın hangi dizi hakkında olumlu bir yorumu var ki hepsini eleştiriyor zaten çok ta şey yapmayın yani
Harika olurDijitale bekliyoruz artık, izleyebilirsem tabii.
Cidden yaBu adamın hangi dizi hakkında olumlu bir yorumu var ki hepsini eleştiriyor zaten çok ta şey yapmayın yani
Zaten benim karşımdaki herkese iyi dersin şaşırtmadınAynen kuzum
1. Bölümü yorumlamış sadece birinci bölüm gerçekten sıkıcıydı Akın çıkacak diye resmen 2,5 saat Nuri Bilge Ceylan'ın çektiği sanat filmleri gibi Amasra dan İstanbula kaçış izledik biz de sıkıldık kereem biz de sıkıldıkYiğidi öldür ama hakkını yeme, burada sonuna kadar haklı. Sahnelerini göstere göstere kanıtlı yorum yapmış üstelik. İzlemediysen izlemeni tavsiye ederim.
Dizideki güzel şeyler;1. Bölümü yorumlamış sadece birinci bölüm gerçekten sıkıcıydı Akın çıkacak diye resmen 2,5 saat Nuri Bilge Ceylan'ın çektiği sanat filmleri gibi Amasra dan İstanbula kaçış izledik biz de sıkıldık kereem biz de sıkıldık
Ne anlar @Alos Karizmatik adamdan kendisi devamlı aynaya baktığından herkesi keko sanıyo yazıııık demi keko olmadığım bile bile keko dedin ama şaşırtmıyorsun artık senden beklenen Hareketler bunlarSenin karşında diye demedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?