'Kaderimin Oyunu' Final Yapıyor! | Star TV

2.bölümünde 4 rating alınca 2.sezonu gelmiş fanları gökyüzündeydi 🙄 Bayağı düşmüştü oranları bende daha önceden açıklanır diyordum.. İyi dayanmışlar.

Ayy boşver @serhatt cım ne anlar @Alos karizmatik adamdan kendisi devamlı aynaya baktığınndan herkesi keko sanıyo yazıııık demi @Angelica
Yoo gayette tatlı birisiyim
siz asıl kekodan başka birşey görmediğiniz için kekolar karizmatik sanıyorsunuz yazzıık bee
daha sana birşey derdim nenem ama yaşına hürmetine susuyorum

Reactions: Zeyno
Arada şu videoyu izleyip gülüyorum. Öykü Karayel ve Meriç Aral daha fazla burada harcalanmamalılar kesinlikle.

Reactions: Carpe Diem
Bu adamın hangi dizi hakkında olumlu bir yorumu var ki hepsini eleştiriyor zaten çok ta şey yapmayın yani
Yiğidi öldür ama hakkını yeme, burada sonuna kadar haklı. Sahnelerini göstere göstere kanıtlı yorum yapmış üstelik. İzlemediysen izlemeni tavsiye ederim.

Reactions: Angelica
Yiğidi öldür ama hakkını yeme, burada sonuna kadar haklı. Sahnelerini göstere göstere kanıtlı yorum yapmış üstelik. İzlemediysen izlemeni tavsiye ederim.
1. Bölümü yorumlamış sadece birinci bölüm gerçekten sıkıcıydı Akın çıkacak diye resmen 2,5 saat Nuri Bilge Ceylan'ın çektiği sanat filmleri gibi Amasra dan İstanbula kaçış izledik biz de sıkıldık kereem biz de sıkıldık

Reactions: Angelica
Dizideki güzel şeyler;

Dizinin çekim yerleri
Öykü Karayel, Meriç Aral