Kadere Karşı'nın Yayın Tarihi Belli Oldu! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FeTHIFvWIAEx4SV

TV8'in yeni günlük dizisi 'Kadere Karşı'nın yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını Acun Medya'nın, uygulayıcı yapımcılığını AKN Film Production'un üstlendiği, yönetmen koltuğuna Canan Çelik ile Mete Şener'in oturduğu dizinin kadrosunda Emine Ün, Hakan Eratik, Nur Erkul, Gökçem Çoban, Oktay Ekinci, Derin İnce, Berk Artıran, Gözde Mukavelat, Yeşim Alıç ve Nadir Ersoy yer alıyor.

Kadere Karşı, pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 15.00'te TV8'de.

• Olmamış
Reactions: Ahmed
TV8 inatla dizi ve programların özetini uzatmayı sürdürecek demek ki.

Bu 15.00 olduğuna göre Doya Doya Moda ya yayından kalkacak ya 11.00'e gidecek, Yazgı veya Canım Annem'de değişiklik olmayacaksa başka saat dilimi kalmadı.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Nur Erkul daha birkaç sene önce haftalık dizilerde başrol oynuyordu (hatta Kırmızı Oda'da konuk oyuncu olmuştu) kariyerinin günlük dizilere düşmesi ilginç. TV8'in gündüz kuşağını gereksiz yere doldurması da aşırı ilginç zira eğlence kanalı diye yola çıkıp birbirine benzer üç tane günlük diziyi peş peşe koymak ne alaka dedirtiyor.

• Güldürdün
Reactions: ozmoturk
Nur Erkul daha birkaç sene önce haftalık dizilerde başrol oynuyordu (hatta Kırmızı Oda'da konuk oyuncu olmuştu) kariyerinin günlük dizilere düşmesi ilginç. TV8'in gündüz kuşağını gereksiz yere doldurması da aşırı ilginç zira eğlence kanalı diye yola çıkıp birbirine benzer üç tane günlük diziyi peş peşe koymak ne alaka dedirtiyor.
Yazgı patladı, bu tutacak mı bakalım ?

Nur Erkul'un adı yazmasa çoğu kişi tanımaz muhtemelen, çökmüş resmen 😱

• Beğendim
Reactions: Aserat
Yazgı patladı, bu tutacak mı bakalım ?

Nur Erkul'un adı yazmasa çoğu kişi tanımaz muhtemelen, çökmüş resmen 😱
Tutup tutmamasını dert ettiklerini sanmıyorum yurt dışında ilgi görse yeter gözüyle bakılıyordur. :A

Zaten mükemmel bir kariyeri yoktu ama hem fiziki olarak hem kariyer olarak eski günlerinden bile uzağa düşmüş.

bu ne böyle üç tane günlük dizi.Program daha iyidicem ama.tutmaz