Kadınlar Fatmagül İçin El Ele Verdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
Kanal D'nin sevilen dizisi 'Fatmagül'ün Suçu Ne?'de Mustafa tarafından kaçırılan Fatmagül'e destek çığ gibi büyüyor.
Dizide soluklar tutuldu. Herkes 'Fatmagül nasıl kurtulacak? Tam unutmaya çalışırken travması tekrarlayacak mı?' derken, Dr. Nil Yörgen'in, Fatmagül'e destek için açtığı blog'a katılım hızla artıyor. Gazetelere "F.I olayında şok gelişmeler. Yaşaranlar bir kez daha sorgulandı" başlığıyla manşet olan Fatmagül olayında kadın dernekleri de şimdiden destek için harekete geçmeye başladı.

fatmagulmahkeme.jpg

Bir dizi için kollarını sıvadılarsa diyecek bir şey yok, sözün bittiği yerdeyiz !

Fatmagül'e destek olacaklarına sokaktaki binlerce tecavüz mağduruna, kocası tarafından işkencelere maruz kalanlara destek olsalardı keşke.

Belki Fatmagül bir simge denilebilir ama çok daha gerçek örnekler var, gerçekten acıyı çeken insanlar var.

Bir dizi için kollarını sıvadılarsa diyecek bir şey yok, sözün bittiği yerdeyiz !

Fatmagül'e destek olacaklarına sokaktaki binlerce tecavüz mağduruna, kocası tarafından işkencelere maruz kalanlara destek olsalardı keşke.

Belki Fatmagül bir simge denilebilir ama çok daha gerçek örnekler var, gerçekten acıyı çeken insanlar var.

endgame bu anlatılanlar filmin konusu gerçek hayatta geçmiyorki!! sanırım filmin senaryosuyla gerçek hayatı karıştırdınız..

filmde böyle bir desteğin olması seyredenlerin bilinçlenmesi için çok önemli bence, hiçde küçümsenecek bir olay değil... yeterki filmle gerçek dünyayı karıştırmayın..

İyi olup olamayacağı yönünde kararsızım, bir bakımdan diğer tarafa örnek olmaya çalışıyorlar diğer taraftan milleti gerçek hayatla diziyi karıştırma duruma karasız bir durum.:)

endgame bu anlatılanlar filmin konusu gerçek hayatta geçmiyorki!! sanırım filmin senaryosuyla gerçek hayatı karıştırdınız..

filmde böyle bir desteğin olması seyredenlerin bilinçlenmesi için çok önemli bence, hiçde küçümsenecek bir olay değil... yeterki filmle gerçek dünyayı karıştırmayın..

Ben dizide olduğumuzu unutmuşum, ben gerçek sanmıştım her şey. :)