Kadınlar Beren Saat; Erkekler Kerem Bursin Gibi Olmak İstiyor

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,064
Puanı
1,061
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Hakan Gündoğan,Aktüel'e açıklamalarda bulundu.
Ünlülerin estetikçisi Hakan Gündoğan'a göre eskiye oranla ünlü resimleri ile gelip ameliyat olan sayısı azalmış,ancak hala revaçtaymış.

Kendisine gelen kadınların en çok istediği şey Beren Saat burnuymuş.Yabancı ünlülerden ise Angeline Jolie dudakları ve Jennifer Lopez poposu hala tercih ediliyormuş.

Erkekler ise ilaç ve hormon kullanmak yerine ameliyatla fit görünmeyi tercih ediyormuş.En çok tercih edilen isim ise Kerem Bursin baklavalarıymış.

@destere @Çiğdem- @mrt-06 @yatutarsa @Bully @sokak sanati @ABAY_06 @Reytinger @denizz19 @xBUGRAx @dizi kolik

Kerem Bursiin baklavaları mı
Adam haftada 4 5 gün çalışıyorum onun için fitim dedi.Millet ise hiç çalışmadan baklava derdinde

Beren Saat gururumuz

Kerem Bursin gibi çalışsnlar işte

Gidin spor salonuna çalışın arkadaşım ne üşengeç milletiz ya ameliyatla fit görünmek de nedir öyle.

Kerem Bursin'i şahsen beğenmiyorum.
Sıfatı güzel değil...

Baklavaları çalışarak yapsınlar Beren Saat burnu revaçtamıymış

yaptıranlar çok, artık hastalıktan-kazadan burnun,çenen kırılsa bile istediğin gibi yaptırabiliyon
Kaza yapınca milletin aklına "düzelsin yeter" diyenlerin sayısı daha çoktur. Haberde bahsi geçen ünlüleri elle sayılır kişi söylemiştir, dikkat çekmiştir.

Kaza yapınca milletin aklına "düzelsin yeter" diyenlerin sayısı daha çoktur. Haberde bahsi geçen ünlüleri elle sayılır kişi söylemiştir, dikkat çekmiştir.
geçe nsene 300 bin estetik ameliyat olmuş türkiyede
bu işin de bir trendi oluşmuştur

Ulan İstanbul da yine Beren Saat göndermesi🙂