Kadın'da Oyuncu Değişimi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
isiltili_hasereler_tiyatro_oyunu_1-e1513505439288-750x461.jpg

FOX'un sevilen dizisi Kadın'da oyuncu değişimi!

Yapımcılığını Medyapım ve MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Özge Özpirinçci, Hümeyra, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman, Şerif Erol, Seray Kaya ve Ahu Yağtu'nun paylaştığı yapımda 2 sezon boyunca Jale'yi canlandıran Ece Özdikici'nin ayrılmasıyla karakteri son olarak 'Bizim Hikaye'de rol alan Pınar Çağlar Gençtürk devraldı.

Kadın, yeni sezon ilk bölümüyle şimdi FOX'ta!

Öte yandan karakterin bir anda geçirdiği büyük değişim ve hiçbir benzerliğin olmaması ise sosyal medyadaki izleyicilerden tepki topladı. Özdikici şu sıralar TRT 1'de yayınlanan 'Benim Adım Melek'te rol alıyor.

jale.jpg

• Olmamış
Reactions: xBUGRAx
Karakter sınıf atladı. 3. Sınıf oyuncu ile devam etmek istemedi dizi bravo.:A

• Harika
Reactions: kerem
Onda mecburiyetten oldu bu karaktere doğru düzgün rol bile yazılmıyormuş yani çıkarabilirlermiş. Ama 2020'ye az kala rezil olmayı tercih etmişler sorun yok. :A
Pınar Çağlar çok iyi oyuncudur. Ece Özdikici de öyleydi ama böyle küçük şeylerin büyütülmesi çok saçma sana daha birçok diziden örnek verebilirim. :A :A

Pınar Çağlar çok iyi oyuncudur. Ece Özdikici de öyleydi ama böyle küçük şeylerin büyütülmesi çok saçma sana daha birçok diziden örnek verebilirim. :A :A
Ben zaten kimsenin oyunculuğuna laf atmıyorum ama insan değiştirecekse benzeyen birini bulur. Esmer kadının yerine sarışın koyarsan bu dalga geçmek olur. En azından MY'de ikisi de kızıl saçlıydı ve aynı karakterin farklı dönemlerini oynamışlardı. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Ben zaten kimsenin oyunculuğuna laf atmıyorum ama insan değiştirecekse benzeyen birini bulur. Esmer kadının yerine sarışın koyarsan bu dalga geçmek olur. En azından MY'de ikisi de kızıl saçlıydı ve aynı karakterin farklı dönemlerini oynamışlardı. :A
La Vahide Perçin’in ilk geldiği sahne zaman atlaması olmadan yapıldı. :A

Ayrıca sarışın Anastasia’dan esmer Anastasia geçişi de oldu Kösem’de hem de kaldığı yerden devamla. :A Orada Beren vardı allahtan kalite atladı dizi. :A

La Vahide Perçin’in ilk geldiği sahne zaman atlaması olmadan yapıldı. :A

Ayrıca sarışın Anastasia’dan esmer Anastasia geçişi de oldu Kösem’de hem de kaldığı yerden devamla. :A Orada Beren vardı allahtan kalite atladı dizi. :A
İzlemediğim için o kadarını bilmiyordum. Onların zamanında olsaydım yine laf atardım ama sevmediğim dizide olunca daha bir keyifleniyorum. :Z :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür