'Kadın'a Sürpriz Konuk!

alperuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
11,351
Puanı
700
images

Fox TV'nin sevilen dizisi "Kadın''a sürpriz bir isim konuk olacak!

Yapımcılığını MEDYAPIM - MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Nadim Güç'ün yaptığı, kadrosunda Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Hakan Kurtaş, Ahmet Rıfat Şungar, Tuğçe Altuğ, Kübra Süzgün, Ali Semi Sefil, Sahra Şaş, Pınar Çağlar Gençtürk, Şerif Erol, Hümeyra gibi isimlerin yer aldığı dizinin 19 Kasım Salı akşamı yayınlanacak 72.bölümüne şu sıralar "Mucize Doktor" dizisinde canlandırdığı Ali Vefa karakteriyle büyük beğeni toplayan Taner Ölmez konuk olarak katılacak. Böylece, Amerikan dizilerinde sıkça kullanılan "crossover" tekniği kullanılmış olacak.

Kadın, yeni bölümleriyle Her Salı 20.00'de Fox Tv'de!

Bunun Finish’le veya suyla ne alakası var anlayamadım. Daha çok yeni dizi geliyorken Kadın’ın reytinglerini nasıl yükseltiriz gibi bir şey olmuş. :A Ali Vefa’yı kirli emellerine alet etmek için suyu kullanmasalarmış keşke. :(

• Olmamış
Reactions: kerem and xBUGRAx
Gecenin köründe vermişler bi de fragmanı bi baktım üstte Ali Vefa yazıyo ?

Bunun Finish’le veya suyla ne alakası var anlayamadım. Daha çok yeni dizi geliyorken Kadın’ın reytinglerini nasıl yükseltiriz gibi bir şey olmuş. :A Ali Vefa’yı kirli emellerine alet etmek için suyu kullanmasalarmış keşke. :(
Yok artık, MedYapım kendini aşmaya başladı. Konuk çok iyi ama, bu kısım Mucize Doktor’da da yayınlanır umarım. :D
Gecenin köründe vermişler bi de fragmanı bi baktım üstte Ali Vefa yazıyo ?
Kudurun, 3. sezonumuzla hala zirvedeyiz. MD'nin bile reklamını yapıyoruz. :A

Eğer ki sırf reyting için bir diziye konuk olması gerekseydi bu 2 reytingli Kurşun olurdu zaten. :F

Eğer ki sırf reyting için bir diziye konuk olması gerekseydi bu 2 reytingli Kurşun olurdu zaten. :F
MD 20 reyting alıyor diğeri 5. sezonundaki diziye geçildi kimin ihtiyacı olduğu ortada. :A

Ayrıca Kurşun 70'lerde geçtiği için böyle bir şey mümkün olamazdı yani patladın. :A

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy

Kadın’ın reytingleri yükselsin diye yapılmış çok bariz bu ? ilk sezonu izleyip bıraktım Allah’tan yoksa kanser olurdum kesin izlerken ??

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Kadın’ın reytingleri yükselsin diye yapılmış çok bariz bu ? ilk sezonu izleyip bıraktım Allah’tan yoksa kanser olurdum kesin izlerken ??
Bir de bu kadın fakir değil mi özel hastaneye gidecek parayı nereden buluyor da ta Tarlabaşı'ndan Pendik'e getiriyor. :A Elma'yla birleştirseler bile bu kadar absürd olmazdı. :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan and alperuz
Bir de bu kadın fakir değil mi özel hastaneye gidecek parayı nereden buluyor da ta Tarlabaşı'ndan Pendik'e getiriyor. :A Elma'yla birleştirseler bile bu kadar absürd olmazdı. :A
Kız Berhayat Pendik’in de ilersinde biz bu halimizle gitmiyoz Bahar ecünnüsü üşenmeden İstanbul’u dolaşıyo ?