Kadın izleyiciyi tatmin edemezsen olacağı bu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Kanal D'nin iddialı başlayan ancak son dönemde gözden düşen dizisi Kuzey Güney'i kurtarmak için senaristler yeni karakterler ekliyor, bazı oyuncuların rollerini azaltıp bazılarınınkini artırıyor ama nafile...

Kadin izleyiciler dizinin son bölümlerinde sürekli yumruk sallayan Kıvanç Tatlıtuğ'u böyle izlemekten bıktı artık.

Kadınları hedef alan ve Kıvanç'ın atletik vücudundan da yararlanan senaristler, dizide entrika, aşk, tutku gibi konuları pas geçince ilginin azalmasına engel olamadılar.

Dizinin kötü gidişini ayağa kaldırmak için öncelikle yerinde sayan hikayeye heyecan, entrika, aşk ve tutku katılmadı.Bir de seyirciye sempatik gelecek kadın karakter bulunması şart.

kuzeyguneydizz.jpg

Muhteşem Yüzyıl Karsısında Bana Göre iyi reyting aliyor muhteşem yüzyıl istikrarı hiç bozmuyor Kuzey Güney Gayet İyi bir yapım Bence günü hiçbir güne eklenmemeli kaydırılmamalı çünkü hangü güne koyarsan koy daha kötü olur gün seçimi dogru karakter seçimleri dogru ama birseyi atliyoruz senaryo çok düz ilk iki bölüme netten baktım hemen bıraktım dizi yi