Y Yiğitt Süper Emekli Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 79,160 Reaksiyon puanı 46,610 Puanı 1,061 Konum Ankara 27 Ocak 2015 #41 Eline sağlık @gözlemci öncelikle. Bölüm çok iyi olmuş, özet vermen, karakterleri tanıtman. Mesela bölümü okurkan isim görüyorum, yukarı çıkıp kimdi, neydi hatırlıyorum. Yazı düzenin güzel, geniş özet var. Puan kıracak yer bulamadım dostum. Puanım : 10
Eline sağlık @gözlemci öncelikle. Bölüm çok iyi olmuş, özet vermen, karakterleri tanıtman. Mesela bölümü okurkan isim görüyorum, yukarı çıkıp kimdi, neydi hatırlıyorum. Yazı düzenin güzel, geniş özet var. Puan kıracak yer bulamadım dostum. Puanım : 10
gözlemci Konu Sahibi Favori Üye Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 15,792 Reaksiyon puanı 12,616 Puanı 861 Yaş 30 Konum İstanbul 27 Ocak 2015 #42 Yiğitt' Alıntı: Eline sağlık @gözlemci öncelikle. Bölüm çok iyi olmuş, özet vermen, karakterleri tanıtman. Mesela bölümü okurkan isim görüyorum, yukarı çıkıp kimdi, neydi hatırlıyorum. Yazı düzenin güzel, geniş özet var. Puan kıracak yer bulamadım dostum. Puanım : 10 Genişletmek için tıkla ... Eyvallah dostum cok saol))) diğer bölümlerede beklerim ))
Yiğitt' Alıntı: Eline sağlık @gözlemci öncelikle. Bölüm çok iyi olmuş, özet vermen, karakterleri tanıtman. Mesela bölümü okurkan isim görüyorum, yukarı çıkıp kimdi, neydi hatırlıyorum. Yazı düzenin güzel, geniş özet var. Puan kıracak yer bulamadım dostum. Puanım : 10 Genişletmek için tıkla ... Eyvallah dostum cok saol))) diğer bölümlerede beklerim ))
Y Yiğitt Süper Emekli Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 79,160 Reaksiyon puanı 46,610 Puanı 1,061 Konum Ankara 27 Ocak 2015 #43 gözlemci' Alıntı: Eyvallah dostum cok saol))) diğer bölümlerede beklerim )) Genişletmek için tıkla ... Tabi.
gözlemci' Alıntı: Eyvallah dostum cok saol))) diğer bölümlerede beklerim )) Genişletmek için tıkla ... Tabi.