Bak mesela çiğdem rolü küçük işlevi büyük olamaz deme ben ne kahyalar gördüm başrolden çok gözüküyorlardıOlamaz [emoji72] [emoji72] [emoji72]
Bak mesela çiğdem rolü küçük işlevi büyük olamaz deme ben ne kahyalar gördüm başrolden çok gözüküyorlardıOlamaz [emoji72] [emoji72] [emoji72]
Tmm kabul yapcak bişey yokBak mesela çiğdem rolü küçük işlevi büyük olamaz deme ben ne kahyalar gördüm başrolden çok gözüküyorlardıbkz: Ferihanın ailesi kapıcıydı ama başrol gibiydiler
Yalnız birde bahçıvan açığımız varTmm kabul yapcak bişey yok
Aaa o ne demek öyleKimse tercih etmezdisen olsaydın senide başka türden role sokardım
Tamma tamam bahçıvanda sensin ))Aaa o ne demek öyle
TeşekkürlerGüzel olmuş bakalım nasıl devam edecek
Teşekkürlerçok beğendım senaryoyu etkıleyıcı bır anlatımdı merakla
devamıı beklıyorum
Parlak bahcivan olayimTamma tamam bahçıvanda sensin ))
TeşekkürlerBambaşka devam edecek ...
Teşekkürler
Devamı pazartesi ))
beklıyorum senaryoda ol mak ısterımTamma tamam bahçıvanda sensin ))
TeşekkürlerBambaşka devam edecek ...
Teşekkürler
Devamı pazartesi ))
De get yahuuParlak bahcivan olayim
Başka senaryomda alsam olur mu? bunda Forumdan kişiler pek olmayacakbeklıyorum senaryoda ol mak ısterım
İyi bakalım dostum
Yazı düzenine bayıldım bu arada.De get yahuuSeni tipsiz kilolu kel göbekli bir karakter yapıcam
Başka senaryomda alsam olur mu? bunda Forumdan kişiler pek olmayacak
Ayrıca adın neydi? ekleyebilirim ara karakter olarak 🙂
İyi bakalım dostumBekliyorum
adım melek ben bu senaryonda olmak ıstıyorum amaDe get yahuuSeni tipsiz kilolu kel göbekli bir karakter yapıcam
Bu hangi manada söylendi bilmiyorumYazı düzenine bayıldım bu arada.
Peki melek tanıtşığıma da memnun oldum Bende Enisadım melek ben bu senaryonda olmak ıstıyorum ama
sen bılırsın
Güzel anlamda söyledim.Bu hangi manada söylendi bilmiyorumben iyi olarak kabul ediyim 😉
Peki melek tanıtşığıma da memnun oldum Bende EnisSenide eklerim karakter açığım olduğunda
bende memnun oldum yaşım 30 sen kaç yaşındasınBu hangi manada söylendi bilmiyorumben iyi olarak kabul ediyim 😉
Peki melek tanıtşığıma da memnun oldum Bende EnisSenide eklerim karakter açığım olduğunda
O zaman tez vakitte öleyim napayim ben yaşlı olup ben çıtır olmaliyimDe get yahuuSeni tipsiz kilolu kel göbekli bir karakter yapıcam
İyi bakalımGüzel anlamda söyledim.
Çok düzenli, renkli güzel bir yazı düzeni olmuş.
Bende 21 yaşındayımbende memnun oldum yaşım 30 sen kaç yaşındasın
Ehh sen bilirsin fakat senaryoda evin kahyası,bahçıvanı,aşçısı gibi alt kademeden kişiler beraberce büyük bir oyun çeviricekler )) şansını kaybedersin o zaman 🙂O zaman tez vakitte öleyim napayim ben yaşlı olup ben çıtır olmaliyim
O zaman senaryomdaki @eros gibi olayim gercekte parlak ama evde kostum giymis yasli kahyaİyi bakalımHaftaya daha üzenli hazırlıyacağımÇiğdmein gözleir kaymış okurken
Bende 21 yaşındayım,Eklemeye çalışıcağım sizide :/
Ehh sen bilirsin fakat senaryoda evin kahyası,bahçıvanı,aşçısı gibi alt kademeden kişiler beraberce büyük bir oyun çeviricekler )) şansını kaybedersin o zaman 🙂
O ne beaaO zaman senaryomdaki @eros gibi olayim gercekte parlak ama evde kostum giymis yasli kahya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?