Her hafta yapsan ya daha iyi olmazmışuu konuya yazanları kendime bağlasam yeter bana zaten 10 bölümlük birşey hergün yayınlarsam 10 günde final yaparım 🙂🙂
Her hafta yapsan ya daha iyi olmazmışuu konuya yazanları kendime bağlasam yeter bana zaten 10 bölümlük birşey hergün yayınlarsam 10 günde final yaparım 🙂🙂
senden eminim zaten cnm 😉😉Her hafta yapsan ya daha iyi olmazmıayıpsın beni zaten garanti gibi düşün ben okumayı severim bakma sen forumdaki herşeiy okuyorum ben
amann herşeye bir cevabın var öyle değilmi 🙂🙂seni tamamen dışlamıyorum dikkat edersensen cezaevinden çıkana kadar hakime hanıma eşlik ediyorum sadece, yani yalnızlık çekmesin gariban kız)
İyi valla senaryo sektörü birini kaybederken birini bulması güzel sevindrici ben hep okurumda yazmamsenden eminim zaten cnm 😉😉
yazabilirsem hergün yazıp 10 günde final düşünüyorum çok uzasın istemiyorum
ondan sonra yine mini şekilde programlar yapmaya devam edicem 🙂🙂
amann herşeye bir cevabın var öyle değilmi 🙂🙂
uğraşamıcam seni hadi kalk gittt
senden eminim zaten cnm 😉😉
yazabilirsem hergün yazıp 10 günde final düşünüyorum çok uzasın istemiyorum
ondan sonra yine mini şekilde programlar yapmaya devam edicem 🙂🙂
amann herşeye bir cevabın var öyle değilmi 🙂🙂
uğraşamıcam seninle hadi kalk gittt
hahahahah kahve içicem yaaa
kadın eli değince demekki bol laf oluyor onu anladım 165 mesaj ne konuştunuz olmayan dizi hakkındahahahahah kahve içicem yaaa
yağma şöyle şeyler ekranı batırıcam bir gün senin yüzünden
kıskancckadın eli değince demekki bol laf oluyor onu anladım 165 mesaj ne konuştunuz olmayan dizi hakkında
oscar filmlere veriliyor yanlızkıskanccyılın dizisi benimki olucak daha tanıtımlardan bile oscara aday gösteriliyorum
ayoll bende emmy ödüllerinde boy gösterir en iyi komedide ve en yii fanatstikte alırım ödüllerioscar filmlere veriliyor yanlız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?