Kadın Eli Değince Bu hafta Yok

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,470
Puanı
1,060
luletasina-kadin-eli-degince-IHA-20131105AW000405-2-t.jpg

kadın eli değince 3.bölümünü haftaya pazartezi yayınlama kararı aldım gündüzleri ev işi falan fazla müsait olamıyordum akşamlarıda maç olunca misafirler falan senaryoyla ilgilenemedim 3.bölümünü haftaya yayınlıcam 1 haftalık ara veriyorum 🙂🙂
3.bölümüm için 2 konuk oyuncu arıyordum ik isteyenleri aldım @xemrexxx ve @kvp-medya
3.bölümümde konuk olucaklar

3.bölüm fragmanı: bay becerikli bu sefer çiğdemi mafya dünyasına gönderiyor
çiğdem mafya babası kendi tabiriyle anası oluyor ilk görevi şehre korku saçan bir mafya babasını yardımcısı yapıp koltuğuna oturmak 2. görevi ise onun düşmanı olan diğer mafya babasıyla çatışıp onu öldürmek
çiğdemin mafya dünyasındakı anlarına hazır olun artık silahlar değil parfümler sıkılıcak :ok:

@Forumdash @destere @xemrexxx @Maskeli Fedai @gözlemci @Harunnn60 @Maskeli Fedai
@kvp-medya @Bully @mrt-06 @cookies @TubAsi @EnveR @Reytinger @Ahmad @beyazsoy
@ABAY_06 @Almila

Son düzenleme:
kendini övecek bi konu bulamadın dimi:F
konusu fragmanda yazıyor ama tam anlamıyla yazıp bölümü oluşturmaya vakit bulamadım bu hafta eskiden akşamları rahattım bu sefer oda yok 🙂🙂 @kvp-medya konuk oyuncum 2.konuk oyuncuda seni alayımmı 🙂🙂 1 kişilik yer kaldı ehran dolabilir

Son düzenleme:
Bekliyoruz 3. bölümü komik olacak gibi. :D

Ahh ya üzüldüm valla isterdim yayınlamanı pofff :(
fırsat bulamadım gündüzleri fazla müsait olamıyorum ev işi falan akşamları rahattım ama dünya kupasından dolayı misafir falan oluyor doğru ürüst ilgilenemedim geçen haftakı gibi son günde aceleden hazırlamakta istemedim haftaya pazarteziye güzel bir bölüm oluck umarım🙂

Henüz ilk 2 bölümü okuyamadım en kısa zamanda okucam :)
takip edersen sevinirim tabikide 🙂🙂

Bekliyorum.Konuk oyuncu olabilirim :)
kvp medya ve emre olucak konuk oyuncular ama senide araya şıkıştırmaya çalışırım 🙂🙂

fırsat bulamadım gündüzleri fazla müsait olamıyorum ev işi falan akşamları rahattım ama dünya kupasından dolayı misafir falan oluyor doğru ürüst ilgilenemedim geçen haftakı gibi son günde aceleden hazırlamakta istemedim haftaya pazarteziye güzel bir bölüm oluck umarım🙂

kvp medya ve emre olucak konuk oyuncular ama senide araya şıkıştırmaya çalışırım 🙂🙂
Teşekkürler :)

Olsun bakalım bekliyorum ben :)