Kadın Eli Değince 8.Bölüm Konuklar: dizimedya ve Yiğitt

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölümü Nasıl Buldunuz ?

• 10

Oy: 6 75.0%
  • 9

Oy: 2 25.0%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    8

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060

Ana Karekterler Çiğdem, Bay Becerikli
Konuk Oyuncular @Yiğitt @dizimedya (Uğur)
Görev Asker olmak Ve Savaşa Gitmek

Sahne 1
bay becerikli çekyatta uyuduğu sırada kafasına düşen elmalarla kendini yere atarak ne oluyor be savaşmı çıktı diye yastıkla kendine kalkan yapar
televizyon izlemekte olan çiğdem ağlayarak askerlere olan saldırı haberlerini izlemektedir ve ısırık aldığı elmaları ahh ben orda olucaktımkıı bu elmaları kafanıza geçiricektim diyerek bay beceriklinin olduğu yere doğru fırlatır bay becerikli yastıkla kendini korurken yeter beee nedir senden çektiğim madem okadar meraklısın yardım etmeye görevin asker olmak ve direkte savaşa gönderiyorum seni git onlara at ne atıcaksan savaşı kazan gel bende braz yatayım

sahne 2
askerlerlerden birisi olan uğur komutanı yiğite seslenir komutanım buraya bir bomba düşmüş
yiğit : nee diyorsun çabuk al at o bombayı düşmana patlamadan
uğur : atamam yanı kaldırmam dokunamamda
yiğit : küçücük bombayı nasıl kaldıramıyorsun diyip elini bakmadan aşşağıya sallar ve çiğdemin bacağını tutunca çiğdemden tekmeyi yer suratının ortasına ahhh bu bir kız ne arıyor burda asker bomba nerde
uğur : bomba diye buna demiştim ben komunatınım derken yiğit çiğdeme kimsin ne arıyorsun savasın ortasında der
çiğdem : üstünde asker giysisi şeyy askerim ben abimler gelirken arada bende karışmısım galiba
yiğit : abinler gelirken karıştınmı şurdan bir kurtulalım detaylıca bakarız bu konuya madem geldin sen ben uğur şu taratan gidicez takip edin beni

sahne 3
yiğit ilerde düşmanları görür ve çiğdeme tüfeğin nerde kızım senin
çiğdem : ayyy çok ağırdı o yaa bende onu atıp hafif bir sopa aldım elime aynı şeydir diye düşündüm
yiğit : safmısın kızım sen o sopanın neresiyle ateş etmeyi düşünüyorsun
çiğdem : aaa çok kolay durun şurda göstereyim o sırada düşmn askerler gelip yiğiti uğuru teslim alırlar
çiğdem ateş yakıp sopasını tutuşturur sopanın yarısından çoğu ateş alır işte böyle ateş aldı bile bakın
ay ayyyy yanıyorum çığlık atarak sopayı elinden atar aaaaa, düşman askerlerin üstüne gelir
yiğit: afferim kız hadi kaçalım burdan

sahne 4
çiğdem uğur ve yiğit bir kuyuya atlayıp kendilerini korumaya alırlar ve düşman askerlerle çatışmaya başlarlar
yiğit :: tüfeğin yanındamı kızım,, çiğdem: ayy yok yaa ben ateş falan edemem ya birilerini öldürürsem
uğur : amacımızda o zaten çiğdem bacım
çiğdem : tüfeği atıp kuyudan çıkar vee durun ateş etmeyinnn diye ileri koşar
yiğit : napıyor bu manyak kadın derken düşman askerler yiğitleride teslim alırlar
düşman komutan yiğit ve uğuru alın bu kız birşey yapamaz işimize yaramaz der ve onlar giderken
düşman komutan yandımm anneciğim diyerek bayılır yiğitte hemen onu teslim alıp diğer düşmanlarıda teslim almıstır yiğit naptın sen çiğdem kızım der
çiğdem: evden kalma elma varmış cebimde geçirdim kafasına hahahha

sahne 5
askerler gitmiş tek çiğdem kalmıştır ve bay becerikli gelir hala uyku modundadır ayıcıklı pijaması şirin baba kavuğu ve kalpli yastığıyla çiğdemin yanına gelip esniyerek afferim kız bunuda başarmışsın der gözleri kapalı
çiğdemde cebine bakar aa bombada varmış benim cebimde neden kullanmadımkı şunu tutsana diyip bay becerikliye verir bay beceriklide gözleri kapalı elmamı der ve ısırık atar çiğdem durrr derken patlar
ve çiğdem ayyy ayyy ayyyyy sesleriyle bu görevde tamamlanmıştır

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.
Yalnızca yazım kurallarına biraz daha dikkat edebilirsin

10 PUAN

Ara yaramış recep ivedik tarzından sıyrılmışsin

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.
Yalnızca yazım kurallarına biraz daha dikkat edebilirsin

10 PUAN
ahhh yokk o konudan bana umut bağlama tatlım ben sınavlarımda bile karmakarışık yazan biriydim hocalar 5 puanımı kırardı sürekli

zaten bu senaryoda önemli olan şeyy keyif almanız diye düşünüyorum onun harici birşey önemli değil 🙂🙂

Ara yaramış recep ivedik tarzından sıyrılmışsin
ilk 5 bölümüme otür yorum ypıyordun evet am 6.7.ve bu bölüm olmak üzere son 3 bölümüme sende olumlu bakıyorsun eleştirielrini dikkate alıyorum yanı 🙂🙂🙂

ahhh yokk o konudan bana umut bağlama tatlım ben sınavlarımda bile karmakarışık yazan biriydim hocalar 5 puanımı kırardı sürekli

zaten bu senaryoda önemli olan şeyy keyif almanız diye düşünüyorum onun harici birşey önemli değil 🙂🙂
Çok keyif aldım canım

ayyy başlıcam bay becerikline hahah

birşey olmuyor ona cnm bölümün sonunu öyle bitirdim hiçbirşeyi yok diğer bölüdme gelicek yine
Ama bomba patliyor yüzünde ağzinin yüzünün dağılmış olmasi lazim

Finale benide konuk et bay becerikliyle sizi evlendiriyim

Ama bomba patliyor yüzünde ağzinin yüzünün dağılmış olmasi lazim

Finale benide konuk et bay becerikliyle sizi evlendiriyim
cnm ben o sahneyi komedi açısından koydum ona birşey olmaz o insan değil çünkü doğa üstü bir yaratık
sen ve @FahriyEvcen olucaksınız final konuklarım sizleri nikah şahiti yapayım

cnm ben o sahneyi komedi açısından koydum ona birşey olmaz o insan değil çünkü doğa üstü bir yaratık
sen ve @FahriyEvcen olucaksınız final konuklarım sizleri nikah şahiti yapayım
Ah ah yap sonunda gerdek gecesi ( yalnızca yatak odasina giriş) olsun o sahneden sonra hemen 15 yil sonraya alırsın çocuklarinizla mutlu mesut yasarsiniz

beğenmene sevindim çok tşşk @FahriyEvcen

bugün buranın pazarı yanı alış verişe bile çıkmadım bununla uğraşıyorum uyandığımdan beridir sizlere bir an önce sunmak istedim 😉😉😉

Ah ah keske 69 gün falan oldu yayınlamayali her Güne bir kelime veya 2-3 er kelime yazsaydin hem yorulmazdin ayrica bnce simdi pazara git ve kendine yeni biciler al
bize istedigimizi verdin sıra sende