Manikür pedikür de yaptırmazdırsındır sen.hahahahha zaten tercihte etmiyorumkiii topuklu etek türleri veya elbiseler hiçbirini tercih etmiyorum kot yetiyor bana ve spor ayakkabılar 🙂🙂
Manikür pedikür de yaptırmazdırsındır sen.hahahahha zaten tercihte etmiyorumkiii topuklu etek türleri veya elbiseler hiçbirini tercih etmiyorum kot yetiyor bana ve spor ayakkabılar 🙂🙂
tırnak büyütmüyrum ayrıca makyajda kullanmıyorum pek çünkü yüz hatlarım doğal halıyle yeterince kusursuzManikür pedikür de yaptırmazdırsındır sen.
Kesin tahmin etmiştim.tırnak büyütmüyrum ayrıca makyajda kullanmıyorum pek çünkü yüz hatlarım doğal halıyle yeterince kusursuz
ama benimde saç boyası zaafım var yıl içinde oakdar çok saç rengimi değiştiriyorumkı yanı bir sarısın yapıyorum bir orjinala dönüyorum saç bakımıma daha çok düşkünüm 🙂🙂
neyiii🙂Kesin tahmin etmiştim.
Bu akşam unutturma okuyayım.sizleride bekliyorum 🙂🙂
@Forumdash @gözlemci @Harunnn60
@mrt-06 @TubAsi @Reytinger @Ahmad
@ozgur2113
neyiii🙂
Çok eğlenceli olmuş.Eline sağlık.evettt top oynuyorum
okumazsan yarın çınlatırım yine kulaklarını merak etmeBu akşam unutturma okuyayım.
tşşkÇok eğlenceli olmuş.Eline sağlık.
3 kere etiketlemişin zaten.okumazsan yarın çınlatırım yine kulaklarını merak etme
1.bölümden beridir takip edenleri etiketliyorum ama ne zorlası 🙂3 kere etiketlemişin zaten.Okumak istemeyen de zorla okur.
Yok ya orda abartı yapmıştım ben.1.bölümden beridir takip edenleri etiketliyorum ama ne zorlası 🙂
Kızz varyaaa "Kira" gibi kızsın maşallahsizleride bekliyorum 🙂🙂
@Forumdash @gözlemci @Harunnn60
@mrt-06 @TubAsi @Reytinger @Ahmad
@ozgur2113
neyiii🙂
anlamadımkı ne kirasıKızz varyaaa "Kira" gibi kızsın maşallahda Kira oyundan atılmıştı dimi?
Teen Wolf'taki Kira'da maça girmişti yaa okurken onu hatırladımanlamadımkı ne kirası
aaa o japonu diyorsun şimdi anladımTeen Wolf'taki Kira'da maça girmişti yaa okurken onu hatırladım
Dün yorum yaptım ya ne çabuk unuttun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?