Kadın Eli Değince 5.Bölüm Yeni

Bölümü Nasıl Buldunuz ?

• 10

Oy: 10 90.9%
  • 9

Oy: 1 9.1%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    11

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060

Oyuncular
Çiğdem:erkeklerin yapabiliceği her mesleği yapabiliceğini tek başına herşeyin üstesinden geliceğini savunan genç güzel ve çok iddalı bir bayandır
Bay becerikli: doğa üstü bir yaratıkdır dünyadakı tüm meslek gruplarının tüm özelliklerini taşır ve yapamıcağı hiç bir şey yoktur

Konusu: Bay becerikli 10 meslek gurubunda zorlu görevler vericek çiğdeme çiğdem bunların hepsini tek tek başarırsa bay beceriklinin güçlerini alıcak eğer 1 görev bile başaramazsa çiğdemin konuşma yürüme özelliğine kadar tüm yeteneklerini bay becerekli elinden alıcakk

Başlangıç
çiğdem yolda karşıdan karşıya geçerken bir araba çiğdeme vurmak üzereyken bay becerikli çiğdemin
üstüne atlayıp çiğdemi yoldan çeker
çiğdem:üfff kalksana üzerimden iyice kafayı yedin vlla
bay becerikli:böylemi tşşk ediyorsun bana
çiğdem:hadi ordan bee sırf üstüme atlamak için o arabayı sen ayarlamışsındır kesin
bay becerikli:şeyyy bir bakıma ben ayarladım evet ama üstüne atlamak için değildi tabi seni korumak içindi
daha doğrusu umrumdada değilsin gerçi görevini vermem için konuya uygun birşeyler olmalıydı
çiğdem:mendilmi satıcam yoksaa arabacılara buseferki görevimi beğendim
bay becerikli:sen o mendilleri elinde tut yinede brazdan lazım olabilir göz yaşlarına neyse görevin
zengin bir iş adamını ve onun oğlunu korumak olan bir fedai olmak korma olucaksın yani
çiğdem:körmüsün ben daha kendimi koruyamıyorum beni kim koruyacak derken kendini bir binada bulur

Sahne 1 İş adamını çileden çıkarmak
iş adamı:evet işte size bahsettiğim yeni korumam,, çiğdem gelince kadın olmasından dolayı eleştiri alır
iş adamı: kadın olduğuna bakmayın kendisi çok eğitimlidir bildiğin diller neler söyle bakalım
çiğdem:lazca biliyorum ben yetermi acaba
iş adamı:bildiğin yakın dövüş sporları nedir peki
çiğdem:çok iyi ısırırım ben,,,, iş adamı:neyiii neysee konuyu dağıtmayalım silah kullanabiliyorsundur dğilmi
çiğdem:çok iyi oklava kullanırım
iş adamı: seni buraya hamur açman için almıyoruz kendine gel
çiğdem göreve başlar iş adamına gelen kahveyi çayı içinde zehir olabilir diye çiğdem içer gün boyunca
gelen yiyecekleride mideye o indirir
iş adamı:napıyorsun be kadın braz alıp bana braksana neyse ben tuvalete gidiyorum
çiğdem: durun ya düşüp kafanızı çarparsanız sizin yerinize ben tuvalete giderim
iş adamı: hadi sen git 10 yaşında bir oğlum var evde onu koru benden daha önemli
çiğdem: 1 kişi daha yollayın benimle,,, iş adamı: nedenmiş
çiğdem: ee ben çocuğunuzu korurken o adamda beni korur işte fenamı, iş adamı götürün şu kadını

Sanhe 2 Çocuğa bakamamak
çiğdem: evet senin adın ne bakalım
çocuk: ben hizmetçilerle konuşmam
çiğdem: aa babandır hizmetçi koparırım vlla kafanı
çocuk: ee oklava napıyor peki elinde hadi bana börek aççç
çiğdem: git şurda oyna bakim hadii,,, çocukk pisss cadaloz diyip kenara çekilir
çiğdemin canı sıkılır müzik açar ve oryantel döktürmeye başlar çocukta sırtı dönük pencereden dışarıya bakar
iş adamının 2 düşmanı pencere altında beklemektedir çocuğu nasıl kaçırıcaz koruması varmış der birisi
diğer adamda koruma kadınmış bir göz kırparım derken diğer adamda oda hemen çocuğu kucağına atar zten
çiğdem sırtı dönük pencereye yakınlaşır kalça kıvırırken geri hamle yapar ve poposuyla çocuğu pencereden
aşşağıya yuvarlar çocuk göz kırparım diyen adamın kucağına düşer diğer adamda attı gerçektende kucağına
çocuğu alıp patrona götürürler

Sahne 3 çocuğu yanlış yerlerde aramak
çiğde: dansını bitirip ayy yoruldum şu çocuğuda alıp braz yatalım bari aaa nereye gitti bu oğlan burdaydı
çiğdem iş adamını telefonla arar oğlunuz nerde biliyormusunuz
iş adamı: çatlakmısın bee kadın benim sana sormam lazım oğlumun nerde olduğunu onu koruyan sensin
başına birşeymi geldi yoksa
çiğdem: yok canı sıkılıp dısarı çıkmış galiba gidip hemen arayıp bulayım nerededir acaba
işa damı: çocukların gidiceği bir yere bak işte çabuk ol
çiğdem barlara discolara bakmaya başlar iş adamını arayıp bulamıyorum onu
iş adamı: çocuğun barda ne işi var bee kadın parka git bak
çiğdem: telefonla iş adamını arar ee burdada yokk ağlama zırlama seslerindende kafam şişti
iş adamı:nereye gittin yine çiğdem kreşe geldim diyince bebekmi sandın sen onu normal park yokmu orada
çiğdem parkta çocuğu ararken çocuğu kaçıran adamdan birisi çiğdemi görür ve onunda ağzını tutup alır

sahne 4 çocuğu kurtarmak
çiğdemi yıkık bir mekana götürürler orda adamların patronu çiğdeme yanaşır bizde seni arıyorduk
çiğdem: napıcaksınız bana...
patron: sende ne meraklısın birşey yaptırmaya susda dinle bakalım sen casuzsun öyle değilmi bize yardım
etmişsin çocuğu bize pencereden sen atmışsın artık bizimle çalışıcaksın
çiğdem: olayı anlar poposuna başını çevirip tehdit eder allah kahretmesin seni hep senin yüzünden olmuş
eve gidelim görürsün sen oklavayla dövecem seni
patron ne diyorsun diye soruca çiğdemde evet çocupu görebilirmiyim size be yardım ettim der yalandan
çocuğun yanına gidince çocuk çiğdemin yanlışlıkla bunu yaptığını ağzından kaçırır çiğdemide silahını
telefonunu alıp çocuğun kaldığı odaya haps ederler
çiğdem: eferim sana velett şimdi napıcaz gerçi itiraf etmeliyim tahmin ettiğiniz gibi çok zeki değilim ama
neyseki yabancı dizileri kaçırmıyorum bak şimdi sana ne göstericem çiğdem gömleğini açıp sütyenini
çıkarmaya yönelirken çocuğa seslenir ne bakıyorsun bee küçük sapık dön arkanı
çocuk : sen demedinmi abla bak diyeee
çiğdem : içinden çıkana bakıcaksın süteyene dğeil yanı
çocuk: tamam o daha iyi derken çiğdem aaa bu yaşta kime çekiyorsunuz başka bişi çıkıcak içinden dön
arkanı der sütyenin içinden sakladığı şeyi çıkarır
çocuk: tahmin eder telefonmu saklamıştın yoksa özür dilerim çok zeki biriymişsin sen
çiğdem: hayır ne telefonu bak mini oklava var burda
çocuk: offf gerizekalı onu napıcaksın telefon oslaydı babamı arardık
çiğdem : seslenerek patronla bir odada baş başa görüşmek istediğini söyler oklavayı sütyene sokup
sütyeni tekrar giymiştir

sON sAHNE oklavayla rehin almak
patron: akıllı kadınmışsın benimle anlaşmanın yolunu bulmuşsun
çiğdem evet hadi dön arkanı sana süpriz yapayım gömleğini çıkarırken adam arkasını döner
çiğdem ve patron odadan çıkarlar çiğdem mini oklavayı patronun basına dayayıp brakın silahları der
oklava olduğuna bakmayın boynuna geçirirsem ölmez vlla
patron: ölür demen gerekiyordu,,, çiğdem: alla alla belkı felç kalır diyecem ona göre davranın
çocuğu getirin bana patronu iş adamına teslim eden çiğdem çocuğada gel bakalım sana börek açayımda
barışmış olalım 20 dakikaya o ucube kılıklı şey gelip beni alır zaten bay becerikliyi kast eder
-Son-

@Forumdash @destere @xemrexxx @Maskeli Fedai @gözlemci @Harunnn60 @Maskeli Fedai
@kvp-medya @Bully @mrt-06 @cookies @TubAsi @EnveR @Reytinger @Ahmad @beyazsoy
@ABAY_06 @Almila
@sürgünüm @Yiğitt @ozgur2113 @Mr.At

Daha uzun yapamadın mı

Üşendim şimdi
Yarın sabah okur yorumumu yapacağım

Resimlerle diziyi desteklemen çok iyi.Dizide akıcılık dizboyu başarılar dilerim🙂

Daha uzun yapamadın mı

Üşendim şimdi
Yarın sabah okur yorumumu yapacağım
ama çok akıcı oldu sıkmadan okutuyor kendisini ayrıca bu bölüm baya sağlam oldu müsait olunca okuyup yorumunu bekliyorum 🙂🙂

Resimlerle diziyi desteklemen çok iyi.Dizide akıcılık dizboyu başarılar dilerim🙂
evet braz uzun kaçmış olabilir ama akıcı olmasına çok önem gösteriyorum kesinlikle senaryom sıkmadan okutuyor kendisini öyle düşünüyorum yanı 🙂🙂

Güzel Olmuş.Ellerine Sağlık
teşekkürler 🙂🙂

Yarın sabah okuyucam yorumumu vericem

Düzeni falan çok daha güzel olmuş oklavayla rehin almak kısmı çok güzel olmuş,eline sağlık

Düzeni falan çok daha güzel olmuş oklavayla rehin almak kısmı çok güzel olmuş,eline sağlık
sahne sahne çıkarınca az uzun kaçtı sanırım ama evet düzene oturtmaya çalısıyorum
özellikle sıkmadan okutmaya çok çaba gösteriyorum 🙂🙂

Güzel olmuş eline sağlık @Çiğdem- ama çok uzun olmuş kısa olsa daha iyi olur

En çok güldüğüm bölüm bu oldu herhalde.
Ellerine sağlık @Çiğdem- sütyende oklava saklamak süper fikir.

Bi çocuğa sahip çıkamamışsın, sen ilerde çocuk sahibi olma bakamazsın. Seni alan zaten iki günde kapının önene kor. Çok beceriksizsin elinden de hiçbir iş gelmiyor.

En çok güldüğüm bölüm bu oldu herhalde.
Ellerine sağlık @Çiğdem- sütyende oklava saklamak süper fikir.
ilerleyen bölümlerde kalite düşer diye korkuyordum meslekler azaldıkça zorlanabilirdim her meslekten komedi çıkarmak kolay değil ama bu haftalıkta kurtardım diye düşünüyorum kaliteyi yine yüksek tutabildim 🙂🙂🙂

@Çiğdem- komik bir bölüm daha
çiğdem biz tekrardan konuk olabilecek miyiz ?

10
konuk genelde düşünmeyerek bu projeyi tasarlamıştım ama isteyen arkadaşları ekliyorum
gelecek bölüme Mr.At ve seni konuk olarak ayarlayacam cnm 😉😉

Bi çocuğa sahip çıkamamışsın, sen ilerde çocuk sahibi olma bakamazsın. Seni alan zaten iki günde kapının önene kor. Çok beceriksizsin elinden de hiçbir iş gelmiyor.
aaa sen direk bana neden laf sokuyorsunkı sevgili hemşerim o karakterle benim bir alakam yok
o hayal ürünü bir karakter senaryonun türü gereği ben onu bilerek o şekilde gösteriyorum karakterin adı dışında hiçbirşeyi benle alakalı değildir 🙂
ben çok hamarat birisiyim zaten biliyorsun
bölümleri nasıl buluyorun şu ana kadar iyi gidiyormu sence 😵😵

Pek parlak olmamis. Recep ivedik mantigini da ilerlrtmissin.)))