aaa o gorille birmi tutuyorsun benı aşkolsunBu Çiğdem bildiğin Recep İvedik ya.
Bir kere dili papuç gibi,artı hadsiz dedektifliğe gidiyor elinde dondurma var.aaa o gorille birmi tutuyorsun benı aşkolsun
aaa öylemi gelişme hissetmene sevindimGüzel olmuş espriler daha üst düzeyde olmuş))
olayların benim etrafımda dönmesi tek ana karakter olarak daha iyiydi sanırım haklısın ama 3.bölüme oranla bu bölüm daha iyi oldu bence en azından 3.bölümü telafi ettiğimi düşünüyorum ilerki bölümler aynı çizgimi bozmadan ilerlerim umarım 🙂🙂Konuklar yine biraz bozmuş ama güzel olmuş
Puanım 9
Kesinlikle telafi ettinaaa öylemi gelişme hissetmene sevindim
tşşkler elimden geleni yapıyorum sıkmadan okutmak için 🙂🙂
olayların benim etrafımda dönmesi tek ana karakter olarak daha iyiydi sanırım haklısın ama 3.bölüme oranla bu bölüm daha iyi oldu bence en azından 3.bölümü telafi ettiğimi düşünüyorum ilerki bölümler aynı çizgimi bozmadan ilerlerim umarım 🙂🙂
Konuklarin neresi bozmus be ne guzel ben konuk olmusum daha ne ????Konuklar yine biraz bozmuş ama güzel olmuş
Puanım 9
Senlik bişi değil konuklar akışı bozdu normal olarakKonuklarin neresi bozmus be ne guzel ben konuk olmusum daha ne ????
Bölümler birikiyor iyiceunutuyorum sürekli
@Billy Kane 4 bölüm yayınladım yavas yavas okursun bence çok birşey değil 🙂🙂valla karakterim iyi de sonları aceleye gelmiş gibi @Çiğdem-
hangi bölümleri okuyabildin 🙂🙂🙂
4 bölümü de okudum bundan sonra kaçırmam.hangi bölümleri okuyabildin 🙂🙂🙂
aaa çok teşekkürler cnm4 bölümü de okudum bundan sonra kaçırmam.
Kusur bakma bu bölüme uğramayalı uzun zaman oldu.aaa çok teşekkürler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?