Kadın Eli Değince 4.Bölüm Yeni

Nasıl Buldunuz 4.bölümü

• 10

Oy: 9 81.8%
  • 9

Oy: 2 18.2%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    11

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
jj3mvg-jpg.36851

Konuk oyuncular gözlemci(enis) cookies(alper) Harunnn60(harun)
Oyuncular
Çiğdem:erkeklerin yapabiliceği her mesleği yapabiliceğini tek başına herşeyin üstesinden geliceğini savunan genç güzel ve çok iddalı bir bayandır
Bay becerikli: doğa üstü bir yaratıkdır dünyadakı tüm meslek gruplarının tüm özelliklerini taşır ve yapamıcağı hiç bir şey yoktur

Konusu: Bay becerikli 10 meslek gurubunda zorlu görevler vericek çiğdeme çiğdem bunların hepsini tek tek başarırsa bay beceriklinin güçlerini alıcak eğer 1 görev bile başaramazsa çiğdemin konuşma yürüme özelliğine kadar tüm yeteneklerini bay becerekli elinden alıcakk
luletasina-kadin-eli-degince-IHA-20131105AW000405-2-t.jpg

bay becerikli: oturmakta olan çiğdemi büyütücüsüyle incelemektedir tam bacaklarına geldiğinde
çiğdem:kıyıda sakladığı oklavayı kafasına geçirip ne yaptığını sanıyorsun sen, becerikli sapık gerçi başka birşey becerdiğinidegörmedik nasıl bay becerikliysen artık
bay becerikli:kafasını tutup ahh yine nerden çıkardın sen onuu sana yeni görevini anlatıcaktım
çiğdem:yeni görevmi sapıklık falan yapmamı isticeksen eğer
bay becerikli:ayyy bir susta beni dinle
çiğdem: ayy mı hahahha, bay becerikli:benide kendine benzettin ayoll ağzını kapatır eliyle bay becerikli
çiğdem:hahahahah
bay becerikli:öksürür öhüümm möhümm neyse görevin dedektiflik sana alper yardımcı olucak buda kıyağım olsun sana,enis mağdur olan harun ise enisi mağdur edip yakalıcağın kişi alper sana yardımcı olurken enise sen yardım ederken harunuda yakalıcaksın
çiğdem:uyumaktadır bay becerikli çiğdeme bağıralak saygısızz velettt ve el hareketiyle onu görevine gönderir

çiğdem kendini beyaz mantolar içinde bir ofisin odasında otururken bulur ne olduğunu anlamaya çalısırken kapı çalar ,çiğdem:neden vuruyorsun kapıya ayy yazık değilmi
alper:girebilirmiyim diye vurmuştum
çiğdem:vurmadan giremiyormusun sen
alper:kusura bakmayın ben sizin yardımcınızım der ve saatlerce akşama kadar konusurlar
çiğdem:iyi çene çaldık vlla donunun rengine kadar herşeyi öğrendim ama hala neye benziyorsun bilmiyorum
alper:anlamadım çiğdem:ayy girsene artık odaya sesim kısıldı kapı arkasından bağıra bağıra konuşmaktan
alper:içeri girer bayan dedektif enis bey sizinle görüşmek için sabahtan beridir bekliyor içeri alalımmı
çiğdem:neee ben yatmaya gidicektim hep senin yüzünden neden hemen çabucak girip çıkmıyorsun şimdi çoktan enise sıra gelipte çoktan bitmiş olucaktı
git enisi çağır gitmişkende yanında şu kapıyıda götür sök götür yanı vurmalı kapı istemiyorum ben isteyen girsin hemen

enis:çiğdeme derdini anlatmaya başlar bayan dedektif amcam öldü
çiğdem: dondurma yemektedir allah rahmet eylesin ama benim görevim imam olmak değildi galiba
enis: anlamadım çiğdem:yok bay becerikli imam yapmadı beni dedektif olucaktım hanı ben
enis:çok şakacısınız bayan dedektif babamın katilini ben biliyorum ama polis yerini bulamadı onun için gelmiştim ben size
çiğdemin dondurmayla ilgilendiğini görünce enis kızar beni dinlermisiniz artık dedektif hanım
çiğdem:tabikide ağzımın burda olduğuna bakmayın kulağım sizde şimdi bu olayı çözücez çiğdem dikkatli önemli birşey söylicek gibi bakarken
enis:bekliyorum çok güzel bir planınız olmalı der,, çiğdem:konu neydi acaba enis koltuğundan yere düşer

çiğdem alperle birlikte hazırlanmaktadır harunun izini sürmek için bu arada alper çiğdeme silah uzatır
çiğdem: ayy çek şunu yaa tırnak makası olsa yanı silah olarak hem törpü yapardım tırnağıma nerde lazım olur bilinmez hemde suçlunun tırnağını sökerdik yanı olmazmı alper: oldu olacak bende sizin oklavanızı alayım bayan dedektif hem acıkınca size hamur açarım hemde suçlunun kafasına geçiririm
çiğde:ayy ne güzel olur brazda terlik alalım yanımıza uzak mesafeden çatışmak gerekirse kafasına fışırtırız yakın temas içinde yumurta tavası iyidir alper şaşkınlıkla bakarken iz sürmeye çıkarlar
çiğdem:büyüteciyle yolda yürümektedir alper eniside görür senin ne işin var burda
enis:size yardımım dokunur dedektif hanım nerde alper:iz sürüyor görmüyormusun
çiğdem:büyüteciyle alışveriş mağzalarının elbiselerini incelemektedir alper:napıyorsunuz
çidğem:yaa belkii bu kıyafetlerin içinde saklanıyordur kılık değiştirmiştir yanı hem ucuz etkiketli birşey inceliyorum banada şurdan 1-2 şey alırız yanı alper enis çiğdemi kollarından tutar götürürler enis harunun olduğu yeri tahmin ettiğini söyler giderler

harun:eski yıkık bir binada saklanmaktadır 4-5 adamıda olan harun adamlarına enis gelirse dikaktli olun yanınada 2 gerizekalı takmış bela açmasınlar başımıza
çiğdem alper enis binaya gelirler çiğdem:ayol madem bliyordun yerini en başından neden söylemedin
enis:son anda aklıma geldi böyle biryerden babam ölmeden bahsetmişti sanırım derken harun ve adamları binadan ateş açarlar
enis: banada silah verin çiğdem elindekı çantadan 1 çanta terlik çıkarıp al der eline verir enisin
çiğdem alper enis terliklerle silahlara karşılık verirler çiğdem 2 tahta terlikle harunun 2 adamını bayıltır
içeriye girmeye hazırlanan çiğdem alpere yumurta tavasını verir, enis: ee ben derken al sende şu tırnak makasını der
içeriye dalarlar içeride 3 kişi vardır çiğdemler harunun adamlarıyla karşılaşır çiğdem bakın şimdi mantomun içinde ne var der mantosunu yavasca çıkarırken harunun adamlarının dikkati dağılırken arkadan alper ikisinin kafasına tavayı yapıştırıp
eniste diğer adamın tırnağını çeker
harunn çekilin bakımm ben görücem ne varmıs mantonun içinde diye saklandığı yerden çıkıp çiğdemin üstüne atlar çiğdemde mantoyu ayaklarının yanına indirirken mantonun içinde sakladığı oklavayı harunun kafasına geçirip yakalar olayın üstünden saatler geçer

çiğdem odasında alla alla bay becerikli neden almıyor benı bitti görev bay becerikli gelir
enis harun alper çiğdem odada oturmaktadır bay becerikliyi sadece çiğdem görür
çiğdem hadi gidelim artık sıcak bir duş alıcam derken
bay becerikli: buraya kadarmış görevi başaramadın harun enis arasında bir düşmanlık olduğu doğru
ama harun katil değildi
çiğde:hayır olamaz dur ne diyorsun
bay becerikli: amcasını öldürmedi şimdi bütün yeteneklerini senin alıcam başaramadın
çiğdem:başardım katil bu odada çünkü katil enis amcasını o öldürdü
enis:neee bay becerikli:afferim dedektif olayları görüldüğü gibi olmadığını gösteren kişilerdir demek
enisin haruna sucu yüklemek için yerini gösterdiğini anladın
çiğdem:hayır ben şimdi dondurma yiyordum bu enis çok rahatsız oldu dondurma yememe değil
anlattığı yalanlara hemen kanmadığım için kızıyordu yalan konusan kişi hemen ikna etmek ister
ama ahrunu yakaladık yine dondurma yiyordum ben bu sefer enis harunla arasındakı düşmanlığı anlatırken
dinlemiyordum ama bu sefer kızmadı çünkü doğruyu söylüyordu doğru söyleyen kişide ikna etmeye
pek çalışmaz kendisinin bilmesi bile ona yeter emen bir tutarsızlık olduğunu anladım amcasını öldürüp
suçuda düşmanına attı odadakı herkes ve bay beceriklide uykuya dalmıştır
çiğdem: öfff gerçekten sinir bozucu birşeymiş artık herkesi dinlicem der görevide son anda başaran çiğdem
bu sefer ucuz atlatmıştır

@Forumdash @destere @xemrexxx @Maskeli Fedai @gözlemci @Harunnn60 @Maskeli Fedai
@kvp-medya @Bully @mrt-06 @cookies @TubAsi @EnveR @Reytinger @Ahmad @beyazsoy
@ABAY_06 @Almila
@sürgünüm @Yiğitt

Bölüm güzel olmuşta sonunu bir türlü anlayamadım yani pompy nin senaryosundan esintiler var sanki :(

Puanım 9
katil enis yaniii bay becerikli bana böyle tuzaklı bir görev veriyor asıl aktil olan enis mağdurmuş gibi yanıma gelip düşmanı olan haruna suç atıyor bende olayı zorda olsa çözüyorum 🙂

Anladım ama pompynin senaryolarını fazla takip ediyon sanki :D
hahahah hepsine takip etmeye çalısıyorum doğru cnm :F
ama her meslekten komedi çıkarmak kolay birşey değil yanı zor bir işe imza atıyorum ben aslında zaman zaman butür anlamsızlıklar normaldır bence elimden geleni yapıyorum 🙂

Arkadaşımda kalıyorum telden giriyorum merak ettiğim bir bölümdü yarın eve geçeceğim akşam ve okuyp yorumumu yapacağım :)

okumaya başlıyorum :)

Çok güzel olmuş sıkılmadan okudum eline sağlık son paragrafı ben de anlamadım çok karışık olmuş @Çiğdem- ama puanım 10 :)
aslında ahrunu yaklayıp bölümü bitirebilirdim ama heyecan yaratmak istedim braz en basından beridir mağduru oynayan enisi suuçlu çıkardım yanı 🙂🙂

Eline sağlık çiğdem şuraya çok güldüm :A
çiğdem alper enis terliklerle silahlara karşılık verirler çiğdem 2 tahta terlikle harunun 2 adamını bayıltır :F

Bu arada amann diyim benim yüzümden yakıcaktın kendini :D dikkat et 😉

Bölüm güzel olmuş ahh ben yokmu benn ne yalancı düzenbaz dolandırıcı sahtekar insanmışım :(
10 puan 😉

Bu arada çok akıcı olmuş sıkılmadan okudum eline sağlık 😉

Eline sağlık çiğdem şuraya çok güldüm :A
çiğdem alper enis terliklerle silahlara karşılık verirler çiğdem 2 tahta terlikle harunun 2 adamını bayıltır :F

Bu arada amann diyim benim yüzümden yakıcaktın kendini :D dikkat et 😉

Bölüm güzel olmuş ahh ben yokmu benn ne yalancı düzenbaz dolandırıcı sahtekar insanmışım :(
10 puan 😉

Bu arada çok akıcı olmuş sıkılmadan okudum eline sağlık 😉
hahahha evett silahlı adamlarla terliklerle çatışıyorduk ve biz kazanıyoruz :F sonunu braz karısık oldu ama heyecan yaratmak istedim yanı herzaman kolay kolay görev başarırken bu sefer görevi başaramama durumumu braz ortaya koymak istedim genel olarak iyi olduğunu düşünüyorum sonucta her meslekten komedi çıkarmak zor birşer yanı işimde kolay değil🙂

hahahha evett silahlı adamlarla terliklerle çatışıyorduk ve biz kazanıyoruz :F sonunu braz karısık oldu ama heyecan yaratmak istedim yanı herzaman kolay kolay görev başarırken bu sefer görevi başaramama durumumu braz ortaya koymak istedim genel olarak iyi olduğunu düşünüyorum sonucta her meslekten komedi çıkarmak zor birşer yanı işimde kolay değil🙂
Elbette genede eğlence ve tat katıyorsun normal aksiyon yazsan bişiyler olurda komedi çıkarmak gerçekten zor tebrik ederim eline sağlık hep başarıyordun aklımdan geçti ilk başını okurken hep başarıyor diye ama bu defa kaybediyormuşsun neredeyse :) çok güzeldi eline sağlık