konuk oyuncular @xemrexxx @kvp-medya @EnveR arkadaşlara teşekkürler kvp-medya adı can
Oyuncular
Çiğdem:erkeklerin yapabiliceği her mesleği yapabiliceğini tek başına herşeyin üstesinden geliceğini savunan genç güzel ve çok iddalı bir bayandır
Bay becerikli: doğa üstü bir yaratıkdır dünyadakı tüm meslek gruplarının tüm özelliklerini taşır ve yapamıcağı hiç bir şey yoktur
Konusu: Bay becerikli 10 meslek gurubunda zorlu görevler vericek çiğdeme çiğdem bunların hepsini tek tek başarırsa bay beceriklinin güçlerini alıcak eğer 1 görev bile başaramazsa çiğdemin konuşma yürüme özelliğine kadar tüm yeteneklerini bay becerekli elinden alıcakk
bay becerikli elinde silah çiğdeme doğrutmaktadır
çiğdem: dur napıyorsun biliyordum baktın her görevi başarıyorum vurup kurtulucaksın öylemi ağlamaya başlar
bay becerikli:kulaklarını tıkayıp zırlama hemen benim kulaklarım duyarlı kadın ağlamasına
çiğdem:vurma ozaman beni illada vurucam diyorsan 1 hafta soraya sakla bari
bay becerikli:kızım sen delimisin ha şimdi ölmüşsün ha 1 hafta sonra ne fark edicek
çiğdem:1 hafta sonra indirimli alışveriş var o indirimleri kapmam lazım
bay becerikli:şimdi ben seni indirmeden susta beni dinle şimdiki görevin mafya babası olmak
çiğdem:neee ne babası yaa mafya anası olsam olmuyormu gerçi okadar kişiyi nasıl doğurucaksam artık oda olmaz
bay becerikli:sen mafyayı babalarmı doğuruyor sanıyorsun onlar hazır paket şeklinde geliyorlar büyümüş güçlü şekilde
neyse susta beni dinle can adlı mafya babasının yanına gidip onun koltuğunu ele geçiriceksin sonrada düşmanı olan emre adlı mafya babasını temizlersen
görevin tamamlanıcak
çiğdem temizlemekmi bukadar zahmet bunun içinmi derken kendini basında siyah büyük şapka üstünde siyah takım elbiseyle mafya dünyasında bulur
bir mekana yakınlaşır ve orda çiğdemi enver adınna birisi karşılayıp önce bir güzel çiğdemin kostumune kahkaha atarken
enver:sende kimsin böyle ne istiyorsun
çiğdem:beni patronunun koltuğuna götür, enver: ne olduğunu anlamaz karar vermesi için canın yanına götürür, büyük bir koltukta oturan can bu kızda kim derken,çiğdem canın yanına atlayıp bir popo vurur canı yere düşürür
can:napıyorsun sen kıvrakmısın nesin
çidğem: oldum iştee mafya anası oldum artık emrimdesin
can:ne saçmalıyorsun kolaymı öyle, çiğdem:koltuğunu ele geçirdimya işte elimde hatta altımda ohh çokta rahatmış
can:böyle koltuk ele geçirilmez çek silahını kovboy sitili uygulayıp vuran kazanmış olucak
çiğdem ve can sırt sırta verir 1-2-3 derken adım atarlar ve dönerler can tam silahını ateşlerken çiğdem kemerinden silah yerine parfumunu çıkarıp tek fısss sıkarak canı alnından parfumler
can: buda neböyle çiğdem:hem kazandım hemde ölmedin dahane istiyorsun artık mafya anasıyımtamammı
enver ve can silahlarını ararlar enver:ana nereye koydun silahlarımızı bulamıyoruz
çiğde:ben onları eskiciye verip mandal aldım
can:ne verdin enver: ne aldın derken
çiğdem:şimdi boşverinde temizlik zamanı düşmanımız çok tehrikeli
can: ohh sonunda evde oturup dantel örücez diye çok korkmuştum temizlik yapalım tabi ama silahlarımızı vermişsin
çiğdem: ben size getiricem silah enverle canın eline temizlik bezi çalı sübürgesi verir haydinn bakalım şu piss tozlara günlerini gösterin
şimdi temizlik zamanı diyip kurtlar vadisinin müziğini açar ve envere halı tozu aldırırken canada pencere temizletir
çiğdem canın düşmanı olan emrenin mekanına gelir emrenin olduğu odaya götürürler çiğdemi çiğdem mekana bakarken tarihi eserler tablolar
görür ayy nasıl bir manyak yaşıyor burada acaba derken bir salona girer ve büyük bir koltukta oturan emreyi görür emrenin sırtı dönüktür üstünde siyah takım elbise ve kafasında kocaman bir tane padişah kavuğu vardır elinde mendil televizyon izlerken ağlamaktadır
çiğdem yanına gelir oturur emrenin aa cnm sen neye ağlıyorsun bakıyım
emre:muhteşem yüzyıl izlemektedir görmüyormusun melunları hürrümime kıyıyı diyerek kavuğuna burnunu atar ve basına tekrar koyar
çiğdem:sen nasıl mafya babasının böyle der emre:benn padişah mafyayım der çiğdem: padişah mafyamı sen bence tam bir çatlaksın ayol baksana belinde kılıç elinde tabanca basında kavuk var azıcık ondan azıcık bundan ne olduğun belli değil
emre:çiğdeme hızlıca dönüp ayoo sen kendine bak şoparr başında komik bir mafya şapkası belindede parfumle dolaşıyorsun kim tuhaf acaba
çiğdem:senin can ve enverle ne derdin varr neden düşmansınız emre:melun oldukları için hürremime laf atıyılar
emre:sen kimsin ne işin var burda çiğde:ben seni temizlemeye geldim derken
emre:kılıçını çekerek vayy melun diyip çiğdeme hamle yapmaya baslar çiğdemde mafya babasında kılıçmı olur bee diyip kemerinden oklavasını
çıkarıp kılıçı önler emre:ayoo sen asıl kendine bak şoparr mafya anasında oklavanın ne işi var
emre çiğdemin parfumunu alıp silah verir r kendisine çeker ve hadi temizle bakalım der kovboy müziği açılırken tam emre tediğe basıcakken
çiğdem:evet ayoll hemen temizleyeyimde görevim bitsin diyip göğsünden çıkardığı bir kalıp sabunu emrenin alnına yapıstırıp 1 torba çamasır suyunuda
basından aşşağıya dökerek fırçalamaya baslar ıyyy kaç yıldır oturuyorsun sen o tv karşısında bay becerikli bu yüden temizlememi istedi demekki emre: o kim melun napıyorsun sen çatlakmısın tamam pes ettim derken çiğdem kendini bay beceriklinin yanında bulur
bay becerikli:sana yorum falan yapmıyorum bu sefer benide delirticeksin sonunda kazandın tamam diyip
gider
çiğdem:saçını kaşıyıp ne yaptım ben yaaaaa bölüm sonu @xemrexxx @EnveR @kvp-medya konuk
oyunculardı teşekkürler kvp-medya adı can
@Forumdash @destere @xemrexxx @Maskeli Fedai @gözlemci @Harunnn60 @Maskeli Fedai
@kvp-medya @Bully @mrt-06 @cookies @TubAsi @EnveR @Reytinger @Ahmad @beyazsoy
@ABAY_06 @Almila
@sürgünüm
Son düzenleme: