Damien Duff
Süper Favori Üye
KorkusuzlaR sezon finali frAgmaNiNa bakarmisinValla meşgulum bazı sorunlar var
KorkusuzlaR sezon finali frAgmaNiNa bakarmisinValla meşgulum bazı sorunlar var
bay becerikli üst kısmı çıplak ve altında şort odaya ışınlanır çiğdemle göz göze gelirler bay becerikli günaydınnn derken çiğdem oklavayı kafasına geçirir
hiç boşş günüm olmadı nerdeyse doğru dürüst yazamadım son güne braktım ama forumda tartışma yaşadım mesaj yetiştiriyordum zaten saat 19:00 yayınlayamadım 20:00 oldu o 1 saat sürecinde çoğunu oan uydurup yazdım önceden hazırlanma durumu çoğ sahnede yoktu kafamda dağınıtıktı biryandan başka şeyy yapıyordum hemen tamamlayıp yayınladım ben bile yayınladıktan sonra okudumGeç okuduğum için kusura bakma @Çiğdem- aklımdan çıkıyor hep.En çok şuraya güldüm.
Boksçuya şiş batırma olayı da güldürdü baya yalnız bazı yerlerde baya dikkatim dağıldı pompy gibi yazdığın yerler vardı sanırım onla takıla takıla etkilenmişsin baya.Genel olarak beğendim ama ilk bölüm bir tık üstündeydi sanki bu bölümün. Puanım 9.
Bazı sıkıntıların olmasına rağmen süper olmuş o zaman bölüm cevher var sende.hiç boşş günüm olmadı nerdeyse doğru dürüst yazamadım son güne braktım ama forumda tartışma yaşadım mesaj yetiştiriyordum zaten saat 19:00 yayınlayamadım 20:00 oldu o 1 saat sürecinde çoğunu oan uydurup yazdım önceden hazırlanma durumu çoğ sahnede yoktu kafamda dağınıtıktı biryandan başka şeyy yapıyordum hemen tamamlayıp yayınladım ben bile yayınladıktan sonra okudumgöz bile gezdiremedim yanı ama yinede idare eder eğlence yönüne odaklanıyorum zaten ben 🙂🙂
çok tşşkler cnm az moral verdin vlla çünkü bu bölüm acaba kötümü olmuş çok beğenen olmadı diye düşünüyordum 🙂🙂 fantastik yönüne braz daha fazla önem vermiştim bu bölümdeBen dün gece okumuştum zaten ama yorum yapmayı unutmuşum. Yine güzel olmuş 1. bölümden daha iyi olmuş hatta. Böyle devam abla. 😉
aaaa evet benide kendine benzetiyor bazen ne diyorum ben diyorum haaha@Bully herkesin yazış şeklini ve Türkçesini bozma huyum vardır
Kolay gelsin, ben takip edicem hep.çok tşşkler cnm az moral verdin vlla çünkü bu bölüm acaba kötümü olmuş çok beğenen olmadı diye düşünüyordum 🙂🙂 fantastik yönüne braz daha fazla önem vermiştim bu bölümde
diğer bölümlerde ölçüyü kaçırmadan iyi devam ettirmeyi umuyorum 🙂🙂
aaaa evet benide kendine benzetiyor bazen ne diyorum ben diyorum haaha
meslekler itibariyle ilerki bölümler aşama aşama komikliği düşebilir her meslekten çıakrmak zorr ama eğlence yönünü herzaman üst düzeyde tutmaya çalısıcam 🙂🙂İlk bölüme nazaran biraz komikliği az olmuş ama çok beğendim adamın popousunu ısıraydın hele daha iyi mazleme çıkardı sana
Evet eğlence yönünü çıkarmanda bir nebze güzel çok beğendim valla devam et böylemeslekler itibariyle ilerki bölümler aşama aşama komikliği düşebilir her meslekten çıakrmak zorr ama eğlence yönünü herzaman üst düzeyde tutmaya çalısıcam 🙂🙂
sende @destere gibi yok oluyorsun cnm birliktemi takılıyorsunuz yoksa
bu bölüm çok aceleye gelmişti son güne brakmıştım hemen aceleyle yazıp paylaştımBu bölümde güzel olmuş özellikle 100 yaşındaki teyzeye sen daha beni göremiyorsun antremanda nasıl taktik vereceksin kısmında sesli güldüm orası çok iyidi
Son kısımlar biraz sıktı diye düşünüyorum ilk başlar çok güzeldi son kısımların sıktığını düşünüyorum biraz
Dizinin devamınıda merak ediyorum tabi
Puanım 9
En güzel bölüm bence bu oldubu bölüm çok aceleye gelmişti son güne brakmıştım hemen aceleyle yazıp paylaştım
oyüzden 1.bölümün braz altında kaldı gerçekciliğinin dışınada braz fazla çıkmıştım 🙂
ama 3.bölümü 1.bölüm kalitesinde yaptığımı düşünüyorum gerçekçiliğini daha ön pilana koydum
kvpmedya enver ve xemrexxx te konuklarımdı 3.bölümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?