bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Oradaki rolü epey küçüktü diye hatırlıyorum ya da ben izlemeyi bıraktıktan sonra rolü arttı.Fi'de gördük ama ben orda beğenmemiştim. Kadın ile birlikte tv sektöründe oyunculuğuyla adından çok söz ettirdi. Artık daha sağlam projelerde göreceğimizden eminim. Umarım dijitalde güzel bir dizide görürüz.
Yalnız veda yemeği Özge için bu haftaya alınmış. Yani senin dediğin gibi başrol olmadan veda yemeği düzenleyelim dememişler. Haberde de öyle yazıyor zaten.Özge Özpirinçci çok iyi bir oyuncu, diziye adını veren karakter olmadan veda yemeği düzenleme gafletine düşenleri eleştirmek yerine kadını eleştirmek kimsenin haddine olmamalı... Komik de değil.
Mucize Doktor en az 3 sezon, Yasak Elma 4. sezon garanti.Darısı Mücize Doktor ve Yasak Elmaya.
Belli olmaz o işler.Mucize Doktor en az 3 sezon, Yasak Elma 4. sezon garanti.
Mucize Doktor konusunda bana verdiğin sözü niye unuttun. 😱Darısı Mücize Doktor ve Yasak Elmaya.
Şöyle düşün önce yurtdışına gideceğini söyleyerek bu haftaya alıyorlar sonra da hasta olduğunu söyleyerek katılmıyor. Demek ki sorun yapımda değil.Tamam ama bu tip organizasyonlarda dizinin başrol oyuncusu olmayacaksa o yemeği de düzenlemelerinin bir anlamı yok.
Yeter artık bitsin bu ayrılık yeni işinde bekliyoruz YUVASINA.Kızı bile bıktırmışlar yazık günah.Sonra 3. sezon zorlama deyince bana kızıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?