daha çok kore dizilerine takılıyoruz @Forumdash la japon dizilerine nadir uğruyoruzNasıl olur. Kesin izlemiştir.
daha çok kore dizilerine takılıyoruz @Forumdash la japon dizilerine nadir uğruyoruzNasıl olur. Kesin izlemiştir.
daha çok kore dizilerine takılıyoruz @Forumdash la japon dizilerine nadir uğruyoruz
yeni keşfim bu dizi Sseulsseulhago Chalranhashin: Dokkaebi diğer ismi goblinAnneyi izlemiştim bunu da izlemiştir diye düşündüm.
@Forumdash aslını izlememiş
Nasıl olur. Kesin izlemiştir.
daha çok kore dizilerine takılıyoruz @Forumdash la japon dizilerine nadir uğruyoruz
Anne ile Kadın'ın senaristi aynı ddiye baştan biliyordum. Anne'nin orjinali baştan sona izlemiştim. Kadın'ın orjinalini ilk 3 bölüm filan izledim ve bıraktım. Adamın senaryo taktiği Anne ile aynıydıAnneyi izlemiştim bunu da izlemiştir diye düşündüm.
Anne ile Kadın'ın senaristi aynı ddiye baştan biliyordum. Anne'nin orjinali baştan sona izlemiştim. Kadın'ın orjinalini ilk 3 bölüm filan izledim ve bıraktım. Adamın senaryo taktiği Anne ile aynıydıdiye bıraktım. Sonunu izlemedim bilmiyorum ama bizdekinde adam denize düştüğü için hep geri döner diye aklımdan geçtiOrjinalde metroda geçiyor olay ve armut olayını bizde göstermediler
Günümüz ile tarihi kariştirmişlar. Sen bi ilk bölümleri izle haftasonu ben de bakarım.yeni keşfim bu dizi Sseulsseulhago Chalranhashin: Dokkaebi diğer ismi goblin
@Çiğdem- le @Forumdash a da duyuralım imdb puanı 8.9 ve dizi hakkında eleştiriler çoğunlukla olumlu .. başlamayı düşünüyorum bana katılmak isteyenlere sonuna kadar kapım açık katılmayanları allah bildiği gibi yapsın
Olay metroda geçiyor diye hatırlıyorumMetroda nasıl ölüyor sarp.😱
ben başlarsam bana yetişmeniz imkansızGünümüz ile tarihi kariştirmişlar. Sen bi ilk bölümleri izle haftasonu ben de bakarım.
Olay metroda geçiyor diye hatırlıyorumBizde denizde. Şirinin elçizimleri orjinalinde adam yerden armutları topluyorduYanlışsam @destere düzeltsin
Metroda nasıl ölüyor sarp.😱
evet yerli versiyonun ilk bölümündede şirinin el çizimlerinde armut toplayan bir el var bu ilerleyen bölümlerde armut muzmu oldu ?Günümüz ile tarihi kariştirmişlar. Sen bi ilk bölümleri izle haftasonu ben de bakarım.
evet yerli versiyonun ilk bölümündede şirinin el çizimlerinde armut toplayan bir el var bu ilerleyen bölümlerde armut muzmu oldu ?)
Ben hala luci ve gothamı bile elimden cıkaramadım dahaben başlarsam bana yetişmeniz imkansız
Ölmüştür heralde diyeyim. Çünkü 2-3 bölüm izledim sadeceNasıl ölüyor peki metroda.
trende kızı taciz ediyorsun diye adamla itiş kakış gerçekleşiyordu adam düşen armutun peşinde koştururken trenden düşüp ölüyorduHala armut o ben adam nasıl ölüyor onu söyle.
Bizde artık kurs olarak geçiyorevet yerli versiyonun ilk bölümündede şirinin el çizimlerinde armut toplayan bir el var bu ilerleyen bölümlerde armut muzmu oldu ?)
fatih neyin nesi ya ?Ben hala luci ve gothamı bile elimden cıkaramadım dahaFatih dizisi çıktı başıma bide ve8.günŞu aralar doluyum
Ölmüştür heralde diyeyim. Çünkü 2-3 bölüm izledim sadeceDenizde boğulması için Sarpın yuzme bilmemesi gerekOrdan acık kapı bırakmişlar bizeHatta can yeleği filan bile atan olmuştur
My dekorlu Got çakmasıfatih neyin nesi ya ?neyse yerli dizi tavsiyelerimi unut fırsat bulursan dediğim kore dizisine başlayalım @Çiğdem- in seveceğinide sanıyorum konu fantastik
belçika dizisini bitirdimMy dekorlu Got çakmasıBir Cihan Fatihi Mehmed
Belçika dizisi hangisi? Danimarka(ydı) dizisi başlayacak yazınbelçika dizisini bitirdimartık alman dark ve ispanyol la casa papel den sonra belçika diziside tüketmiş oldum avrupa dizilerine açılım yaptık
yani bu dediğim diziye başlayacağım artık bana kaçıncı bölümde yetişirsiniz yada yetişemezsiniz bilemiyorum
Tabula Rasa kaç kezde bahsetmiştim hattaBelçika dizisi hangisi? Danimarka(ydı) dizisi başlayacak yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?