NOW Kadın - Dizi Yorumları

Nisan teyzesi gibi sinsi bi şey olacak gibi

Doruk hep uykudan uyanmış gibi gezmese keşke dizide ama çok tatlı.

Bahar'ında bi hayatta ki tek şansı tavla çıktı. Bence tavla oynayarak hayatını gecindirsin

2 ve 3.bölümleri izledim 3.bölümün sonu beni şok etti ben sarpın öyle brşey yapacağını ihtimal vermezdim ama gemideki konuşmalardan sonra kafam karıştı diğer bölümleri izlim bakalım

4.bölüm
Sarpa kızmıştım ama bu bölümde izleyince suçsuz olduğunu anladım meğersem şirin yüzünden yanlış anlamışım adamı yaw
adama aşıkmış ablasını seviyor diye ölümüne neden olmuş adamın ya resmen ruh hastası kız tedaviye ihtiyacı aşkı yüzünden iki çocuk babasız büyüyor umrumda değil kursa gidiyorum diye anneyide kandırıyor onu bi anlamadım zaten kızına resmen
düşman ya Enver abi ah ne iyi adamsın sen ya annesinden daha çok düşünüyosun Baharı be ve Sarp ne tatlı adammışsın ya o nasıl sevmektir öyle hayran kaldım ona valla

Doktor hanımıda çözemedim insan neden evladına düşman olur ya sevmediğin adamla evlendin diye onun suçu ne be bakalım daha neler izlicem

@denizz19 @xBUGRAx @GAY1i

Son düzenleme:
@denizz19 @xBUGRAx size yetişeceğim demiştim yetiştim
5.bölümüde dün gece izledim Şirin nasıl bir karaktersin sen ya yok böle bir karakter annesini üzen ablasının eşinin ölümüne neden olup o çocukları üzmesi nedir ya
sinir ediyor beni sinir yaa anneyide anlamıyorum bi anne kızına bu kadar düşman olurmu neyseki gelip çocuklara baktı ama Şirin nokta koydu tabii ve Doruk sen nasıl birşeysin ya her bölüm izlerken ya yerimm senii demekten kendimi alamıyorum maşallah nazar değmesin ona ya
bakalım bu akşamki bölümde neler olacak