kabuslu ev (onurun korkusu) 2. ve 3.fragmanı peki ne zaman başlıyor ? tarihi geriye alındı !

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
hacılar dayanamadım baya bi geriye aldım başlangıç tarihini 19 haziran için söz vermiştim şimdi 10 nisan salı günü 1.bölüm yayınlanacak 2. ve 3.fragmanda çıktı 1.bölüm özeti ise şöyle:
5 arkadaş arabayla yazlığa gelir burada keyifli bir yaz tatili geçireceğini sanan gençler aslında kabuslu bir eve gelmiştir kanıtlar bulurlar ama bir tek murat inanmaz ve evde esrarengiz şeyler olmaya başlar arabaları kaybolur ve oradan uzaklaşmasını bir güç engellemeye başlar
edit: 2.fragman 1.bölüm fragmanıdır 3.fragmanda başka bölümlerdende sahneler vardır
yazlığın önünde gece arabaları birden yok olur
ceren: güzel ev burası yazlık değil lüks bir villa sanki
sevim tavan arasındadır ama bilerek çıkmamıştır o güç onu oraya sokmuştur cesedleri görür
svm:(murata)(bağırarak) inanmazsan inanma ! öleceksin haberin yok !

KABUSLU EV YAKINDA FAVORİ FORUMUMDA !
3.fragman:
murat yazlığın bahcesindedir simsiyah bir varlık bışakla üzerine çığlık atarak gelir
murat zemin katta al feneriyle çekmeceyi aramaktadır mektubu bulur
salona gelir
mrt: gençler zemin katta bir zarf buldum ''oyun başlasın'' yazıyor bu ne olabilir ?
o siyah varlık koşarak bıcakla murata gelir karnına batırır ceren koca siyah bir varlıktan kaçmaktadır siyah koca yaratık evi ezer araba önlerine gelir ali kullanır siyah yaratık logardan çıkar ali hemen sola döner
KABUS DOLU ANLAR ANCA ZALİMLERE GELİR KABUSLU EV YAKINDA FAVORİ FORUMUMDA ! BEKLEYİN 10 NİSANDA !

Çok güzel ve özel bir proje olacak gibi! Basarilar Onur.