Kaan Urgancıoğlu 'Kara Sevda' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Kaan Urgancıoğlu 'Kara Sevda' Dizisinde!

Kaan-Urgancioglu-150x150.jpg

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kara Sevda'nın kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı!

Yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği, senaryosunu ise Özlem Yılmaz ve Anıl Eke'nin kaleme aldığı, başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Hazal Filiz Küçükköse ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı Kara Sevda'nın kadrosuna, daha önce Düşman Kardeşler ve A.Ş.K. dizilerinde rol alan Kaan Urgancıoğlu dahil oldu.

Oyuncu, dizide Burak Özçivit'in düşmanı Emir rolünü canlandıracak. Hatırlanacağı üzere Emir rolü için Furkan Andıç'la anlaşılmış ancak daha sonra genç yıldız yapım şirketiyle anlaşmazlık yaşamıştı.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

A.Ş.K.'ta fena sayılmazdı üzerine koyabilmiştir umarım biraz daha. Fena bir takviye olmamış bence de.

Düriyenin Güğümleri'nde izlemiştim kendisini.Başarılı oyuncu.Hayırlı olsun dizi adına.

Oha çok iyi bir isim. :Z

Bu adamın bir yaz dizisinde oynamasını bekliyordum açıkçası, diziye süper takviye olmuş.

Merakla diziyi bekliyorum.

Hayırlı olsun, Kaan Urgancıoģlunu çoğu dizinde başarılı rol sergiliyerek yeni dizisindede başarılı olacaktır. :)

Bacinik :F :F iyi oyuncu :D

Başarılı bir oyuncu. Hayırlı olsun diziye. :)

düşmanın tarafındayım :D

Fena bir takviye değil gibi, ama kendini geliştirmesi lazım.

A.Ş.K.'ta fena sayılmazdı üzerine koyabilmiştir umarım biraz daha. Fena bir takviye olmamış bence de.

Furakn Andıç'tan daha iyi bir seçim olmuş, fena değildir oyunculuğu :)

Düriyenin Güğümleri'nde izlemiştim kendisini.Başarılı oyuncu.Hayırlı olsun dizi adına.

Leyla ile Mecnunda konuk olmuştu sonra Düşman Kardeşler'de izlemiştim iyi oyuncu.Hayırlı olsun. :)

Oha çok iyi bir isim. :Z

Bu adamın bir yaz dizisinde oynamasını bekliyordum açıkçası, diziye süper takviye olmuş.

Merakla diziyi bekliyorum.

Hayırlı olsun, Kaan Urgancıoģlunu çoğu dizinde başarılı rol sergiliyerek yeni dizisindede başarılı olacaktır. :)
bu aileyi sevdim pek bir entrigan gözüktüler gözüme :D @sürgünüm :F
CPwu6ueUkAAVhez.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
176,555
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy