Kızılcık Şerbeti'nde İki Şok Ayrılık! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,496
Puanı
1,061
WhatsApp-Image-2024-10-25-at-19.52.05-850x850.jpeg

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde iki şok ayrılık!

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği dizinin kadrosuna 2. sezonun sonlarında dahil olan Kaan Taşaner (Giray) ve 3. sezon başında katılan Şebnem Dönmez'in (Heves) ömürleri kısa sürdü. Giray ve üvey annesi Heves arasındaki yasak aşkın izleyiciden tepki alması ve senaryoda değişiklik yapılmasının ardından Dönmez 75. bölümle projeye veda ederken Taşaner ise gelecek haftaki 76. bölümle ayrılacak.

Öte yandan Kaan Taşaner, diziye katılmaktan pişmanlık duyduğunu ve hikayenin istediği gibi ilerlemediğini açıkça belirterek de dikkat çekti:

Son düzenleme:
Kendisi açıklamıṣ zaten senaryo berbat diye niye Faruku bu kadar büyüttün ki?
Ne aciklicak kovdularmi beni diycek ? Faruku buyuturum reportajinda soyledi zaten her isimle calismiyorum kimse onerse bile kimseyise kabul etmiyorum yakisiklimi takipcisi cokmu diyede secimim yok dedi kendisi yani buyuk konusan faruk ben deilim haklida 😅

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Ne aciklicak kovdularmi beni diycek ? Faruku buyuturum reportajinda soyledi zaten her isimle calismiyorum kimse onerse bile kimseyise kabul etmiyorum yakisiklimi takipcisi cokmu diyede secimim yok dedi kendisi yani buyuk konusan faruk ben deilim haklida 😅

Sonuç olarak senaryo berbat ve adam gitti mi gitti. :A Faruk'a laf düṣmez :A

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Zaten bu iki karakter için yazılan hikayenin saçmalığı en baştan belliydi. Eğer oyuncu ya da oyuncular kendi isteğiyle ayrıldıysa çok doğru bi karar. Senaryo icabı karakterlere son verildi ise, hikayeye hiç bi katkısı olmayan karakterleri büyük büyük hareketlerle diziye sokup, hikayelerini bi yere vardıramadan pat diye diziden çıkarmak senaryonun başarısızlığının göstergesidir. Sırf bu yüzden ben de 2 3 hafta önce vedalaştım diziyle.

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi