'Kağıt Ev'in İlk Tanıtımı Ne Zaman Yayınlanacak? | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,674
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20210321_110519-jpg.100685

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Kağıt Ev'in ilk tanıtımı ne zaman yayınlanacak?

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu ve başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ile Nur Fettahoğlu'nun yer aldığı dizinin ilk tanıtımı bu akşam yayınlanacak.

Yanlış anlama sonucu mükemmel hayatları darmadağın olan Fırtına ailesinin hikayesini konu alan 'Kağıt Ev' Nisan'da Star TV'de!

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Harika
Reactions: STAR and Angelica
Sanırım bu teaserda diziyle alakalı pek bir şey göremeyeceğiz ama Star'la ilgili tüm algılarımı yıkabilecek tek şey bu dizi. Merakla bekliyorum teaserını.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Gerilim dizisine benziyor. Sanki ilk karede biri elinde bir beden taşıyor. Umarım bu beynimin bir yanılgısı değildir.

Sezon bitti hala teaser yayınlanıyor, yaz dizisi mi acaba? :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Tanıtım bu kadar hızlı geldiğine göre en geç Nisan'ın ikinci haftası başlar diye düşünüyorum, yaza da kanal yaz dizisi hazırlar. Bunu yayınlanmaz.
------

Diziler bu sezon erken sezon finali/final yapacak. Haziran'a da sarkabailir tabi. :D
4 veya 5. bölümde sezon finali yapacağını düşünmüyorum. Bu sezon başlaması çok saçma olur. Star reytingsizlikten napacağını şaşırdı. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Tanıtım bu kadar hızlı geldiğine göre en geç Nisan'ın ikinci haftası başlar diye düşünüyorum, yaza da kanal yaz dizisi hazırlar. Bunu yayınlanmaz.
------

Sadece fikir. :A Diziler bu sezon erken sezon finali/final yapacak. Haziran'a da sarkabailir tabi. :D

Aman emre tanıtım geliyor haftalar sonra başlıyor burda öyle olur :A yaz boyu devam eder bence nisanda başlarsa devam eder bence

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
4 veya 5. bölümde sezon finali yapacağını düşünmüyorum. Bu sezon başlaması çok saçma olur. Star reytingsizlikten napacağını şaşırdı. :A
Elindeki diziler ile sezonu çıkarıp, yaz dizileri ile bir yükseliş yakalamak varken sezon sonunda dizi başlatıyor. 4-5 olacağını bende zannetmiyorum ama Nisan ortası başlarsa maximum süreceği 10 bölüm olur bu sezon.

• Beğendim
Reactions: kerem
Oha böyle bir dizi mi başlıyor, Nur Fettahoğlu'na yazık olacak, bu kadındaki aceleciliği anlamıyorum.

Aman emre tanıtım geliyor haftalar sonra başlıyor burda öyle olur :A yaz boyu devam eder bence nisanda başlarsa devam eder bence
Bilemiyorum, kanal bu dizi için çok aceleci davrandı. Duyurulması, sete çıkması ve tanıtımının yayınlanması bir oldu. Hatta yayın tarihini de açıklarsalar bu akşam şaşırmam. :D Yazın devam edecek bir türde dizi olduğunu zannetmiyorum bunun.

Bilemiyorum, kanal bu dizi için çok aceleci davrandı. Duyurulması, sete çıkması ve tanıtımının yayınlanması bir oldu. Hatta yayın tarihini de açıklarsalar bu akşam şaşırmam. :D Yazın devam edecek bir türde dizi olduğunu zannetmiyorum bunun.

Hazırlıkları bayadır sürüyordu galiba herşey hazır olunca duyurdular bence bu dizi sevilecek ya öyle hissettim bakalım :D o değilde kanal hangi güne koyar acaba

Perşembeye gelirse gram şaşırmam. Malum Star, Akrep'i yerinden etmeyi çok seviyor. :A
Sezon sonuna kadar devam eder gibi dizileri böyle, hiç bir yapıma dokunmadan. Ayrıca devam ettirmeli Akrep'i, çünkü kendi harcadı. Eğer cuma gününde kalsaydı dizi şuan en çok izlenen ikinci dizi olurdu en az bir grupta.

Sezon sonuna kadar devam eder gibi dizileri böyle, hiç bir yapıma dokunmadan. Ayrıca devam ettirmeli Akrep'i, çünkü kendi harcadı. Eğer cuma gününde kalsaydı dizi şuan en çok izlenen ikinci dizi olurdu en az bir grupta.
Menajerimi Ara'nın battığı bu zamanlarda ABC'de lider bile olurdu. Öte yandan ilk 2 cümlene katılıyorum. Kendi elleriyle ölü bir dizi için harcadıysa devam da ettirsin bir zahmet.

Menajerimi Ara'nın battığı bu zamanlarda ABC'de lider bile olurdu. Öte yandan ilk 2 cümlene katılıyorum. Kendi elleriyle ölü bir dizi için harcadıysa devam da ettirsin bir zahmet.
Olmayan kafalarıyla saçma sapan bir işe kalkıştılar, sonucu da çok kötü oldu onlar için. Ama çok güvendiği rezalet işten kat be kat izlendiği kesin ve daha da artacağı belliydi Akrep'in (cuma günü).

Olmayan kafalarıyla saçma sapan bir işe kalkıştılar, sonucu da çok kötü oldu onlar için. Ama çok güvendiği rezalet işten kat be kat izlendiği kesin ve daha da artacağı belliydi Akrep'in (cuma günü).
Aynen, (benim düşüncem) sırf adamın öbür dizisi cuma tuttu diye bunu da cumaya aldılar ki sonucunu da kendi gördüler. Akrep bu efsane bölümlerle ABC'de 5 bile alabilme ihtimali varken günden güne eriyerek 1'e doğru koşuyor. Ama o rezil dizinin tutmamasına çok sevindim. Umarım yeni sezonu göremez.