Star Kağıt Ev - Dizi Yorumları

slhttnmtl

Favori Üye
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
27,107
Reaksiyon puanı
24,021
Puanı
1,060
Konum
Denizli
Tam kendisinden beklenilen gibi rezil bir iş çıkarmış ortaya, pazartesi yayınlanan/yayınlanmış olan 2 dizi hakkındaki videolarına da yorum yapmıştım, yine vaktimin boşa gittiğini bildiğim halde aynısını yapıyorum.

Öncelikle klişeleri saydığıma bakmayın, çoğu diziden iyi diyor ki bu da etkileşim için her şeyin sürekli kötü yanını (bazen yalan yanlış şeylerle) gösterdiğini ortaya koyuyor ki insanlar üzerinden iyi de para kazanıyor. Bir de bunu öven çok kişi var.

Kağıt Ev her ne kadar başarısız olsa da çok farklı bir iş. Bunu sadece fragmanı izleyerek bile anlayabilirsiniz ama videonun 9 dakikasında hikayenin içindeki aldatma ve süre doldurma vardı. Bu arada dizilerde aldatma olunca her dizi bunu normalleştirmiyor ki Sadakatsiz'e laf atmaya çalışmış ama arada her ne kadar acındırılsa da Volkan'ın şerefsiz bir karakter olduğu ortada. Bunun benzeri Cihan ve Azra'da da söz konusu ayrıca bu dizinin ilişkiyle alakası bile yok. Dediğim gibi böyle farklı işlerin bu tarz kişilerin ağzında kötü olarak yer alması çok acınası bir durum da zamanında Mucize Doktor'un ilk teaserı hakkında yaptığı yorum ve ayrıca dizi için gelen videoda da her şey apaçık ortadaydı.

Bu arada bu rezilin Akrep hakkında yalan yanlış bilgiler verip hemen ertesi güne prim için videosunu çekmesi (ki bu çok erken, normalde anlaşılmayacak bir şey değil ama Demet Akbağ, Episode'a verdiği röportajda diziyi neden kabul ettiğini söylüyor ama iş Murat Soner gerçekliğinde ülkede komedi kalmadığı içindi) ve diziyi aldatmalı, klişe bir dizi olarak lanse etmesi (yalnız dizi 14'ten sonra bozsa ve güzelliği yavaş yavaş gitse de bu haliyle bile farklı bir iş) ne olduğunu gösteriyor. Bu arada diziden kesit koyduğu için çok üzüldüm, bu kanalda olmayı hak etmiyor. :(

Genel olarak istediklerimi yazdım, izleyen izlemiştir de isteyen varsa yine izlesin. Yalnız diziyi izlememiş olanlar lütfen bakmasın bir de dediği gibi falan sanabilirsiniz diziyi.

 
  • Harika
Reactions: Carpe Diem

Angelica

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,668
Reaksiyon puanı
56,823
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Sonunda biri Cemreden şüphelenedi Azra hadi araştır senin yüzündne oldu zaten