Kağıt Ev' de Kim Kimdir?

Fav10Bot

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
9 Haziran 2021
Mesajlar
55
Reaksiyon puanı
0
Puanı
7
Ekli dosyayı görüntüle 101562
KAGIT EV DİZİSİNDE KİM KİMDİR?

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Kağıt Ev' de kim kimdir?

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu dizinin kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis, Nihal Koldaş, Nejat Uygur, Yaşar Üzer, Helin Kandemir, Bülent Gültekin, Tuğçe Aykut ile Bulut Teker yer alıyor.

Yanlış anlama sonucu mükemmel hayatları darmadağın olan Fırtına ailesinin hikayesini konu alan 'Kağıt Ev' Pazartesi Star TV'de başlıyor!

Dizide ‘Aylin’ karakterini canlandıracak olan sevilen oyuncu Nur Fettahoğlu, rolü ile şimdiden merak konusu. Nur Fettahoğlu yeni projesi ve rolü ile ilgili konuştu…


“GÜÇLÜ VE TUTTUĞUNU KOPARAN BİR KARAKTER”

‘Aylin’ karakterini severek canlandırdığını söyleyen Nur Fettahoğlu, “Aylin güçlü, tuttuğunu koparan ve kendi uzmanlık alanında çok başarılı bir hukukçu. Her şeyin üstesinden kendi başıma gelebilirim mantığı ile belki de kimseye güvenemediği için, kendine yıkılmaz olduğunu düşündüğü surlarla bir dünya kuruyor. Sakladığı sırlar var. Kendi hayatında herkesten gizli bunlarla mücadele ederek kurduğu steril, planlı ve kontrollü dünyası bir gün hiç tahmin edemeyeceği bir şekilde çöküyor. Beklemediği bir olaylar silsilesinde duvarları birer birer yıkılırken tanışıyoruz onunla. Bu toz dumanın içerisinde, bir yandan yıkım devam ederken, bir yandan o duvarları yeniden kurmaya çabalayan bir kadının hikayesini izleyeceğiz. Bana ne tür duygularla gelecek, o dönüştükçe hikayesi onu nasıl dönüştürecek ben de bunu heyecanla keşfetmeyi bekliyorum” dedi.

“NEFES ALMAYA VAKTİMİZ OLMUYOR”

‘Kağıt Ev’de izleyiciyi nelerin beklediğine de değinen Nur Fettahoğlu; “Alanlarında çok başarı olan iki hukukçunun kızlarının işlediği bir cinayet sonucu adalete güvenmek yerine yanlış karar vermeleriyle birlikte tersine dönen dünyaları… Alışılmışın dışında bir kurguya ve ritme sahip, bazen çekerken nefes almaya vaktimiz olmadığını düşündürtecek kadar” dedi.

“KAĞIT EV’DE ÇALIŞIRKEN ÇOK EĞLENİYORUZ”

Erdal Beşikçioğlu ile daha önce sinema filmi için kamera arkasına geçen güzel oyuncu; partneri ile ilgili ise şunları söyledi; “Daha önce - on seneyi aşan bir süre önce ‘Kurtlar Vadisi Filistin’de beraber çalışmıştık. Erdal sürprizleri olan, şahane bir partner. Tekrar çalışma imkanı bulduğumuz için mutluyum. O zaman da keyifli bir yolculuktu, ama itiraf etmeliyim ki Kağıttan Ev’de daha çok eğleniyoruz” dedi.


“Kağıt Ev “güçlü oyuncuları ve etkileyici hikayesi ile 19 Nisan Pazartesi saat 20.00’de Star’da…

Tuvana Türkay Ropörtaj
“GÜÇLÜ VE CEVVAL BİR KARAKTER”


30’lu yaşlarda ‘Psikolog Azra’ karakterini canlandıracağını söyleyen Tuvana Türkay; “Karakterim Azra İnce. Azra 30 yaşında ve psikolog. Aynı zamanda suç konularının araştırıldığı, kendi ismini taşıyan bir programın hem araştırma departmanında hem de sunucusu. Azra çok güçlü ve cevval bir karakter. Monoton biri değil. Değişken bir ruh haline sahip. Fakat hedeflediği konularda kararlı, köşeleri olmayan keskin bir mizacı var. Azra’ya da baktığımız zaman güçlü bir kadın görsek de, içinde bir yerde sevilmeyi bekleyen kırgın bir çocuk var gibi. Bu karmaşık ruh hali, onun davranışlarına ve kararlarına da sirayet ediyor” dedi.


“HEYECANLI VE AKICI BİR SENARYO”


Daha önce canlandırdığı karakterlere benzemeyen rolleri seçtiğini belirten Tuvana Türkay, “Kağıt Ev”e evet demesindeki nedenleri ise şöyle sıralıyor; “Sezon bitişine yakın bir zamanda rastlaştığımız için sürpriz oldu elbette. Evet dedirten çok faktör var. En güçlü faktör ise projenin şimdiye kadar izlediğim ve okuduğum projelerden farklı bir hikayeye sahip oluşu ve senaryonun çok heyecanlı akıcı bir dinamiğe sahip oluşu. Ayneı zamanda ekipteki herkesin gözlerini ışıl ışıl parlatan bir inanca sahip olmaları bu faktörlerden… Yapımcımızın, ‘karakteri okuduğum zaman aklımdan, bu karakteri oynaması için senden başka bir alternatif geçmedi’ demesi de heyecanıma heyecan kattı. Senaryonun başarılı olmasının yanında kendilerine ve size inanan insanlarla çalışıyor olmanız işin tek lezzetli kısmı benim için” dedi.


“YIKILMAZ ZANNETTİĞİMİZ HER EV BİR ‘KAĞIT EV’ OLABİLİR”


Harika bir ekip ve oyuncu kadrosu ile çalıştıklarına dikkat çeken Tuvana Türkay, izleyiciyi “Kağıt Ev” de nelerin beklediğini ise şöyle özetliyor; “Yıkılmaz zannettiğimiz, sonsuz güvendiğimiz her ev aslında bir ‘Kağıt Ev’ olabilir. Normalde 10 bölümde izleyecekleri olayların 1 bölümde gerçekleşecek akıcılıkta olması, izleyicinin heyecanını ve merakını hep diri tutacaktır. Hikayede olacak olaylarla, aslında izleyen herkesle karşılıklı alışveriş halinde olacağız. Konu, izleyiciyi karakterlerle empati yapmaya itecek, herkesin yaşayabileceği ama yaşamak istemeyeceği bir gerçekliğe sahip” dedi.


“Kağıt Ev “güçlü oyuncuları ve etkileyici hikayesi ile 19 Nisan Pazartesi saat 20.00’de Star’da…
Ekli dosyayı görüntüle 101561
 
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
8,677
Puanı
860
Konum
Antalya
İzleyeceğim bu diziyi. Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu'nun sezon bitmek üzereyken risk alıp projeye başlamaları merak ettirdi.

Dün Star'da röportajlarına denk geldim ve merakım iyice arttı. İnşallah beklentimi karşılar.
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
96,903
Reaksiyon puanı
62,468
Puanı
1,060
Karakterler ilgi çekici umarım kitlesini oluşturabilir.
 
  • Beğendim
Reactions: STAR

slhttnmtl

Favori Üye
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
27,107
Reaksiyon puanı
24,021
Puanı
1,060
Konum
Denizli
Her şeyiyle ilgimi çekiyor dizi, bugün En Güzel Bölüm'de de Nur Fettahoğlu, Erdal Beşikçioğlu ve Helin Kandemir vardı ve gerek karakterleri gerek dizi hakkında söyledikleri çok ilgimi çekti. Netten hatta belki TV'den takip etmeyi düşünüyorum.
------

Bu arada bizim Mehmet ölmemiş, ah be Ferda. :A @Emre Ozansoy
 
Son düzenleme:
  • Harika
  • Güldürdün
Reactions: STAR and Carpe Diem

Emre Ozansoy

Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,521
Reaksiyon puanı
56,752
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Her şeyiyle ilgimi çekiyor dizi, bugün En Güzel Bölüm'de de Nur Fettahoğlu, Erdal Beşikçioğlu ve Helin Kandemir vardı ve gerek karakterleri gerek dizi hakkında söyledikleri çok ilgimi çekti. Netten hatta belki TV'den takip etmeyi düşünüyorum.
------

Bu arada bizim Mehmet ölmemiş, ah be Ferda. :A @Emre Ozansoy
Berhayat Hastanesi'ne gitmişti en son. :A
 
  • Güldürdün
Reactions: slhttnmtl