'Kaçak' Dizisinde Ayrılık Yaşandı!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Gürkan Uygun, Begüm Birgören, Berk Hakman ve Yağmur Tanrısevsin gibi isimlerin paylaştığı dizi olan Kaçak'ta bir ayrılık yaşandı.

Diziye sonradan ''Ustura Faysal'' karakteriyle dahil olan Haluk Bilginer diziye vurularak veda etti.

Kaçak yepyeni bölümleriyle her Salı akşamı 20:00'da ATV ekranlarında.

thumbnail_1402050619.jpg

diziden öcne sessiz sedasız fatih ayrıldı dün akşımkı bölümde ise haluk bilgine ve şahin göz
aaa final yakınlaşıyor galiba ertanla serhat başbaşa kaldılar yine 🙁🙁🙁
dizinin 2.sezonu özellikle faysalın hayatı çok ilgiyle izlememizi sağlıyordu serhatlardan daha çok seviyordum ben faysalın hayatını 🙁🙁🙁

diziden öcne sessiz sedasız fatih ayrıldı dün akşımkı bölümde ise haluk bilgine ve şahin göz
dizinin 2.sezonu özellikle faysalın hayatı çok ilgiyle izlememizi sağlıyordu serhatlardan daha çok seviyordum ben faysalın hayatını 🙁🙁🙁
Sene sonunda olabilir

Bir dizin daha bitiyor ölüm meleği [emoji72] oldun sende dizileri Kuruttun :F :F

ayy zaten vadi dısında diğer dizilerimin biticeği kesindi bu yıl ama vadide tehrikede 7 reyting görürse kanal d kaldırıcakmıs bu sezon hiçbir dizimi tamamlayamıcam galiba :T
ya çiğdem bırak bu lafları kanal d kim oluyoda vadiyi bitiriyor kanal d batar yinede vadiyi yayından kaldıramaz sen rahat ol

ya çiğdem bırak bu lafları kanal d kim oluyoda vadiyi bitiriyor kanal d batar yinede vadiyi yayından kaldıramaz sen rahat ol
geçen yıl vadinin en kötü sezonuydu cnm sebebide o yer cücesinin polt olması polatında konuk oyuncu olmasaydı biz bu yıla o yer cücesini ön pilanda görmicez ümidiyle geldik ama bunlar utanmadan yine o yer cücesini o koltuğa koydular diğer bölümü bekliyoruz nesini bekliyoruz acaba fragmanda o cüce çıkıcak yeni bölümde o cüce yine çıkıcak meydana fragmanıda beklemiyorum ben bölümüde beklemiyorum ilk defa ne halleri varsa görsün demek geçiyor içimden çünkü bizle dalga geçiyor bu pana reziller :kizgin::kizgin::kizgin:

Yabancı dizilerde 25 yakın dizi ızliyon nerdeyse yarısı bitiyor , geçen yıl dediklerini unuttun galiba :D
yok yabancılarda öyle cnm yılda 20 dizim oluyor ben türk dizilerini kast etmiştim 🙂🙂🙂

geçen yıl vadinin en kötü sezonuydu cnm sebebide o yer cücesinin polt olması polatında konuk oyuncu olmasaydı biz bu yıla o yer cücesini ön pilanda görmicez ümidiyle geldik ama bunlar utanmadan yine o yer cücesini o koltuğa koydular diğer bölümü bekliyoruz nesini bekliyoruz acaba fragmanda o cüce çıkıcak yeni bölümde o cüce yine çıkıcak meydana fragmanıda beklemiyorum ben bölümüde beklemiyorum ilk defa ne halleri varsa görsün demek geçiyor içimden çünkü bizle dalga geçiyor bu pana reziller :kizgin::kizgin::kizgin:
ooo bunlar byük iddialar pire için yorgan yakma derim :X

ooo bunlar byük iddialar pire için yorgan yakma derim :X
ayoll bunlar şimdi olan şeylermi 3 yıl oldu cnm

10.yılda akif den bir çocuk girdi diziye girdiği ilk bölümde sevilmeyen ilk kgt oyuncusuydu ve biz daha neyin ne olduğunu anlamadan polatın koltuğuna oturdu ve polatı yakalamak için görev aldı
izleyiciler tepki gösterince arkaya atıldı braz

11.yılda bu cüceyi senaristler tekrar sessiz sedasız polat yaptılar hatta sezon boyunca bu cüceyi izledik bu dizi geçen yıl düşmeye başladı her hafta 11 reyting üstüne çıkamıyoruz diye eleştiri yapıyorduk ab gurubunda arkadaşım hoşgeldine geçiliyorduk akifi tepkilerden dolayı yine arkaya aldılar braz

12.yıl bu sezon ve sessiz sedasız bu cüce yine geldi polat oldu ayoll tam 3 sezondur akif polatın emrinde bile çalısmadı kgt yi hep yöneten akif oldu cnm polatın kgtiyi yönetirken akifinde polatın altında çalıştığını hiç gördükmü 3 yıldır sessiz sedasız polat konuk oyuncu oluyor ve akif kgt yi yönetiyor ben 3 yıl sabretmişim yanı bu saatten sonra sabır beklemesinler benden😡

Yeni bir dizide oynayacak zaten. Yeni dizisinde kendisine başarılar..

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919