ATV Kaçak - Dizi Yorumları

Olaya bak sen. Ertan, taksiye binsin. Taksici ters çıksın, Ertan ters düz yapsın. Faysal'ın evine gitsin, o esnada Tülay, Ertan'ı taksici sanıp, binsin. Ertan, Tülay'dan o kadar etkilensin ki, eli ayağına dolansın ve radyoda Orhan Gencebay çalsın. Bagajda ters düz ettiği adam kendine gelsin, yine ters düz etsin. Kızı indirsin ama hâlâ etkilenen gözlerle bakmaya devam etsin. Çok acayip bir karşılaşma ve olayların gelişmesi.

Ertan: Senin gibi aksi müşteri görmedim.

Tülay: Senin gibi çenesi düşük taksici görmedim.

ertan fena aşık oldu bence kızda etkilendi

bu yeni karakterler diziye çok yakıştı bence faysal ve tülay

Ah Burak ah, boşboğazlık yaptın, her şeyin içine ettin. Kel Sait, yaptığı hamleyle kendi ipini çekmiş oldu. Kel Sait, Serhat tarafından öldürülecek artık. Fazla yaşadı gerçi, normâlde ilk sezon ölürdü. İyi yaşadı harbi, artık buraya kadarmış.

Bir daha ki bolum heyecanli olacak Serhat onlari arayacak falan hani vardi ya Ertan Serhati hapse soktu o bolum gibk bir bolum bekliyorum

Bir daha ki bolum heyecanli olacak Serhat onlari arayacak falan hani vardi ya Ertan Serhati hapse soktu o bolum gibk bir bolum bekliyorum
Kel Sait'i öldürmek şart zaten. Diğer türlü teşkilat zora girecek. Hareketliliğin dozunu arttıracaklar. Serhat, Merve ve Umut'u kurtarmak için haliyle aksiyona girecek. Kavga, dövüş görebiliriz. İyi olacak iyi.

Bu bolumu ben begendim.En cokta Ertanin taksiciligini)
Tulaydan etkilendi sanirim

Kaçak 41. Bölüm Fragmanı

Kaçak, 21 Ekim'de atv'de!

Kaçak 41. Bölüm Özeti

Kaçak 41. Bölüm 2. Fragman