aynen o da süper ama gürkan uygun bi başka oynuyorSadece Gürkan Uygun değil Berk Hakman'ın oyunculuğuda müthiş.
Canın sağolsun.Kaçak 26.Bölüm Fragmanı
@mrt-06 @takas @yatutarsa @Çiğdem- @WesTxCoasT @legolas9900 @ABAY_06
Ben kacak i izlemiyorum artik aga
ahhh ertanla nurgul aşkı çok iyi etkiler yaratmıstı dizide ertan nurgulu seviyordu gerçekten ve bunu seven hayran kitlesi çok fazlaydı ama senaryoyu bizi salak yerine koyup değiştirdiler ertannn oyun yapıyor diye saçmalamaya basladı senaristler o dönemden beridirde baya bir hayran kaybetti dizi bu sezon final yapıcak büyük ihtimalle senaryoyu batırdılar resmen gürkan beye yazık oluyor
Bunu seven hayran kitlesi var diyorsun doğru söylüyorsunda..Ama sırf bu yüzden de diziden uzaklaşan vardı çocuğunun katiliyle ilişki yaşamanın doğru olmayacağını söyleyende büyük bir kitle vardı.ahhh ertanla nurgul aşkı çok iyi etkiler yaratmıstı dizide ertan nurgulu seviyordu gerçekten ve bunu seven hayran kitlesi çok fazlaydı ama senaryoyu bizi salak yerine koyup değiştirdiler ertannn oyun yapıyor diye saçmalamaya basladı senaristler o dönemden beridirde baya bir hayran kaybetti dizi bu sezon final yapıcak büyük ihtimalle senaryoyu batırdılar resmen gürkan beye yazık oluyor
Tek tek elimle yazdım.Bildirim geldi.@sürgünüm
tamamda ertanın nurgulu sevdiği ortadaydı tek basına olduğu zamanlar nurgul düşünüyordu hatta babasına bile karşı çıkmıstı nurgulu seviyorum diye oğlunu öldürdüğü içinde pişmandı ama birden bire senaryoyu öyle bir değiştirdilerki içine ettiler dizinin şimdi daha iyimi oldu 🙂🙂Bunu seven hayran kitlesi var diyorsun doğru söylüyorsunda..Ama sırf bu yüzden de diziden uzaklaşan vardı çocuğunun katiliyle ilişki yaşamanın doğru olmayacağını söyleyende büyük bir kitle vardı.
Onu baştan yanlış düşündüler,çocuğunun katiliyle olacak iş mi?tamamda ertanın nurgulu sevdiği ortadaydı tek basına olduğu zamanlar nurgul düşünüyordu hatta babasına bile karşı çıkmıstı nurgulu seviyorum diye oğlunu öldürdüğü içinde pişmandı ama birden bire senaryoyu öyle bir değiştirdilerki içine ettiler dizinin şimdi daha iyimi oldu 🙂🙂
ama nurgul yine seviyor ertanı senaristler ertanı değiştirmek yerine nurgulu değiştirmeleri lazımdı ben nurgulun ertanı sevmesinden daha çok ertanın sevmesini hosuma gidiyordu ayrıca haklısın şimdi serhat erkek olduğu halde merveyi istemiyor nurgulus eviyorum diyor nurgulde gitmiş serhata söyleme bile zahemtine girmeden evleniyor basksıyla sadakat gösterenin erkek olması tuhafff nurgulde suc varOnu baştan yanlış düşündüler,çocuğunun katiliyle olacak iş mi?
Senaristler saçmaladı iyice Süreç Yapım kimki koskoca Gürkan Uygun gidip onlarla çalışıyor???ama nurgul yine seviyor ertanı senaristler ertanı değiştirmek yerine nurgulu değiştirmeleri lazımdı ben nurgulun ertanı sevmesinden daha çok ertanın sevmesini hosuma gidiyordu ayrıca haklısın şimdi serhat erkek olduğu halde merveyi istemiyor nurgulus eviyorum diyor nurgulde gitmiş serhata söyleme bile zahemtine girmeden evleniyor basksıyla sadakat gösterenin erkek olması tuhafff nurgulde suc var
hep söylüyorum ertan yüzünden ağlayamadığım tek dizi kaçak en duygusal analrda bile bu ertan manyağı kahkahalara boğuyor beni bakısları bile gülmeme yetiyorSenaristler saçmaladı iyice Süreç Yapım kimki koskoca Gürkan Uygun gidip onlarla çalışıyor???
Gürkan Uygun ve Ertan için izliyorum ben diziyi..
Yemek verecekler aç susuz ölür zaten,Yalnız Ertan çok komikYalniz söyle bir sacmalik var Serhat o kafeste nasil AC susuz kalacak ?
--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?