Sende mi izliyordunFragman süper serhat delirecek
Vay sevindim kalite abidesi diziyi kaçırmamanı
kalite gördüm mü izlerim kaçırmamVay sevindim kalite abidesi diziyi kaçırmamanıBende izliyorum ama 15 bölüm kaçırmışlığım var Cuma ve Pazar günü 3'er 4'er bölüm izliyorum yetişmem lazım
Yetişecem zatenkalite gördüm mü izlerim kaçırmamilk bölümden beri aralıksız izliyorum ben yetiş sen de)
Bakışı çok korkutucu..mematiye sakal yakışıyor bence şu bıyığı kessin karizma adam gerçekten
ee adam efsane aga tabi öyle olacakBakışı çok korkutucu..
Serhat Ertan Nurgül evliliğini öğreniyor bu hafta Kaçmaz!!ee adam efsane aga tabi öyle olacak
bakalım izlicezSerhat Ertan Nurgül evliliğini öğreniyor bu hafta Kaçmaz!!
Bu oyunun sonuna geldiler,bundan sonra ne işleyecekler bilmiyorum.bakalım izlicezdiziye yeni karakterler girmesi lazım senaryo çok dar çok
bikaç yeni karakter ayrı olaylar falan olursa dizi güzel kendi açımdan söylüyorum vadiden sonra kaçak varBu oyunun sonuna geldiler,bundan sonra ne işleyecekler bilmiyorum.
Bu kadar beceriksiz bir senaryo ekibi olmaz Gürkan Uygun gibi oyuncuyu mundar edecekler.
Milleti kaçırdılar diziden nasıl tekrar toplayacaklar çok zor,belkide sezon sonu final yapabilir.bikaç yeni karakter ayrı olaylar falan olursa dizi güzel kendi açımdan söylüyorum vadiden sonra kaçak var
inşallah yapmazlar senaryo sıkıntı ama güzel diziMilleti kaçırdılar diziden nasıl tekrar toplayacaklar çok zor,belkide sezon sonu final yapabilir.
Süreç Film Adanalı'da saçmalamaya başlamıştı son sezon,umarım burda da aynısı olmaz.inşallah yapmazlar senaryo sıkıntı ama güzel dizi
sonlara doğru bozsa da adanalı süperdi ya efsane dizidir maraz ali adanalı heyt be fark varrrSüreç Film Adanalı'da saçmalamaya başlamıştı son sezon,umarım burda da aynısı olmaz.
Hatta Gürakan Uygun'un yerinde olsam diziyi bırakırım öyle bir durumda oynamam.
Maraz Ali'nin dövüş sahneleri için izliyordum ben.Bazı sahneleri çok çocukcaydı.sonlara doğru bozsa da adanalı süperdi ya efsane dizidir maraz ali adanalı heyt be fark varrrkeşke öyle bi dizi yine çekilse hiç kaçırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?