xdragxx Emekli Katılım 26 Şubat 2011 Mesajlar 49,702 Reaksiyon puanı 28,421 Puanı 1,060 Yaş 29 Konum ANKARA 22 Ekim 2021 #21 Yok kahve nötr olsa da olur olmasa da @12.Adam @EmreCan Reactions: 12.Adam
12.Adam Favori Üye Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 28,698 Reaksiyon puanı 32,763 Puanı 1,060 22 Ekim 2021 #22 EmreCan' Alıntı: Cevabı bu olucak : kahve sevmem, seveni de sevmem @xdragxx Genişletmek için tıkla ... Zıkkımın kökü sever miymiş? @xdragxx Reactions: xdragxx
EmreCan' Alıntı: Cevabı bu olucak : kahve sevmem, seveni de sevmem @xdragxx Genişletmek için tıkla ... Zıkkımın kökü sever miymiş? @xdragxx
A Ahmed Emekli Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 25,154 Reaksiyon puanı 16,044 Puanı 1,060 22 Ekim 2021 #23 Türk çayı hiç içmedim amma etrafımda içen herkes tadı bizim damak zevkimize göre değil diyor. Bir gün denediğimde bakalım ben ne diycem.
Türk çayı hiç içmedim amma etrafımda içen herkes tadı bizim damak zevkimize göre değil diyor. Bir gün denediğimde bakalım ben ne diycem.
slhttnmtl Favori Üye Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 27,107 Reaksiyon puanı 24,015 Puanı 1,060 Konum Denizli 22 Ekim 2021 #24 Ahmed' Alıntı: Türk çayı hiç içmedim amma etrafımda içen herkes tadı bizim damak zevkimize göre değil diyor. Bir gün denediğimde bakalım ben ne diycem. Genişletmek için tıkla ... Bu arada eğer ağır tadlar sevmiyorsan aldığın markaya göre de çok fark ediyor, çok ünlü markaların çayları ağır geliyor bana mesela.
Ahmed' Alıntı: Türk çayı hiç içmedim amma etrafımda içen herkes tadı bizim damak zevkimize göre değil diyor. Bir gün denediğimde bakalım ben ne diycem. Genişletmek için tıkla ... Bu arada eğer ağır tadlar sevmiyorsan aldığın markaya göre de çok fark ediyor, çok ünlü markaların çayları ağır geliyor bana mesela.
A Ahmed Emekli Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 25,154 Reaksiyon puanı 16,044 Puanı 1,060 22 Ekim 2021 #25 slhttnmtl' Alıntı: Bu arada eğer ağır tadlar sevmiyorsan aldığın markaya göre de çok fark ediyor, çok ünlü markaların çayları ağır geliyor bana mesela. Genişletmek için tıkla ... Evet ağır tadı var diyordu hepsi, bilemiyorum. Bizim çay kültürü baya farklı sizden, hatta sizin youtuberler falan burada video çekince şaşırıyorlar hep. Reactions: slhttnmtl
slhttnmtl' Alıntı: Bu arada eğer ağır tadlar sevmiyorsan aldığın markaya göre de çok fark ediyor, çok ünlü markaların çayları ağır geliyor bana mesela. Genişletmek için tıkla ... Evet ağır tadı var diyordu hepsi, bilemiyorum. Bizim çay kültürü baya farklı sizden, hatta sizin youtuberler falan burada video çekince şaşırıyorlar hep.
slhttnmtl Favori Üye Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 27,107 Reaksiyon puanı 24,015 Puanı 1,060 Konum Denizli 22 Ekim 2021 #26 Ahmed' Alıntı: Evet ağır tadı var diyordu hepsi, bilemiyorum. Bizim çay kültürü baya farklı sizden, hatta sizin youtuberler falan burada video çekince şaşırıyorlar hep. Genişletmek için tıkla ... Merak ettim şimdi bir ara araştırayım. Yalnız çaylarınızın tadı hafifse kıskanabilirim, burada sık bulunuyor ama seçenek (marka) az Reactions: Ahmed
Ahmed' Alıntı: Evet ağır tadı var diyordu hepsi, bilemiyorum. Bizim çay kültürü baya farklı sizden, hatta sizin youtuberler falan burada video çekince şaşırıyorlar hep. Genişletmek için tıkla ... Merak ettim şimdi bir ara araştırayım. Yalnız çaylarınızın tadı hafifse kıskanabilirim, burada sık bulunuyor ama seçenek (marka) az