Son düzenleme:
Bende cok begendim muzigi sahneye farkli bir hava kattisüper bi müzik çok etkilendim İnşallah bundan sonra sık sık kullanılır
aynen aga dünden beri kaç defa izledim o sahneyi süper olmuş bu aşk tarzı bi müzik yapmış üstadBende cok begendim muzigi sahneye farkli bir hava katti
aynen aga dünden beri kaç defa izledim o sahneyi süper olmuş bu aşk tarzı bi müzik yapmış üstad
o değilde resmi youtube kanalında bölümü eklemişler ama ses sorunu var yankı yapıyor ve hala düzelmemiş bu linki attığın iyi oldu
neyin kafasını yaşıyolar anlamıyorum zamanında düzgün atmıyolar siliyolar izlenmeler boşa gidiyor 300 bini geçmişti silmişler ulan var ya6 saat once bir daha attilar. Burada duzgun
Dun attiklarini silmemisler ki.neyin kafasını yaşıyolar anlamıyorum zamanında düzgün atmıyolar siliyolar izlenmeler boşa gidiyor 300 bini geçmişti silmişler ulan var ya![]()
ben dün gece baktığımda izlenme oranı aynıydı zaten silinmiş siteden galiba göremiyorumDun attiklarini silmemisler ki.
Bende kulakliktan dinleyince farkettim.Vadi forumundan aliyorum. Uzman kisiler yapinca linkini atarimben dün gece baktığımda izlenme oranı aynıydı zaten silinmiş siteden galiba göremiyorum
aga kaç hayat müziğinin başka şekli yok mu kim düzenlemişse berbat düzenlemiş
onların uzmanlığını yiyim çakal sürüsüBende kulakliktan dinleyince farkettim.Vadi forumundan aliyorum. Uzman kisiler yapinca linkini atarim
Gokhan Kirdar demosunu yuklemisonların uzmanlığını yiyim çakal sürüsü
link atsana aga indireyim hemenGokhan Kirdar demosunu yuklemis
Konuya ekledim youtubedan indiremiyosan link atar ya da teknigini anlatirimlink atsana aga indireyim hemen
o değilde İnşallah bu müziği kullanmaya devam eder vadi forumundaki çakallara bakmazKonuya ekledim youtubedan indiremiyosan link atar ya da teknigini anlatirim
İnşallah orayi kaale almiyolardir zaten Vadiye etmedikleri hakaret kalmadio değilde İnşallah bu müziği kullanmaya devam eder vadi forumundaki çakallara bakmaz
aga sözlerini anladın mı bence çok anlamlı ve sahneye müthiş bi hava katmış ilk izlediğimde doğal olarak anlamadım ama çok etkilendim o sahneyi en az 10 kez izledim abartmıyorum müzik çok farklı bi hava katmışSözsüz olsa iyi olurdu.Ben açıkcası beğenmedim
![]()
Hacı bence sözsüz olsa daha iyi olurmuşaga sözlerini anladın mı bence çok anlamlı ve sahneye müthiş bi hava katmış ilk izlediğimde doğal olarak anlamadım ama çok etkilendim o sahneyi en az 10 kez izledim abartmıyorum müzik çok farklı bi hava katmış
İnşallah bu müziği vadide kullanmaya devam eder normalde yeni müzik istemiyorum ama bu çok hoşuma gitti bu aşk tarzı bi müzik olmuş
valla bence söz anlam katıyor derin bir ses farklı bir hava katıyor ben çok beğendim beğenmeyenler alışmadığı için beğenmemiştir alışınca severlerHacı bence sözsüz olsa daha iyi olurmuş.Sözler çok iyi tamamda gitmemiş o ritme
![]()