Kaç Hayat (274.Bölüm Polatın Yürüyüş Sahnesinde Çalan Müzik)

süper bi müzik çok etkilendim İnşallah bundan sonra sık sık kullanılır

Bende cok begendim muzigi sahneye farkli bir hava katti
aynen aga dünden beri kaç defa izledim o sahneyi süper olmuş bu aşk tarzı bi müzik yapmış üstad
o değilde resmi youtube kanalında bölümü eklemişler ama ses sorunu var yankı yapıyor ve hala düzelmemiş bu linki attığın iyi oldu

aynen aga dünden beri kaç defa izledim o sahneyi süper olmuş bu aşk tarzı bi müzik yapmış üstad
o değilde resmi youtube kanalında bölümü eklemişler ama ses sorunu var yankı yapıyor ve hala düzelmemiş bu linki attığın iyi oldu

6 saat once bir daha attilar. Burada duzgun

ben dün gece baktığımda izlenme oranı aynıydı zaten silinmiş siteden galiba göremiyorum
aga kaç hayat müziğinin başka şekli yok mu kim düzenlemişse berbat düzenlemiş
Bende kulakliktan dinleyince farkettim.Vadi forumundan aliyorum. Uzman kisiler yapinca linkini atarim

müzik değişik olmuş anlamlı ; çatışmada kullanılması da başka bir olay sözsüz hali daha iyi olurdu

Sözsüz olsa iyi olurdu :).Ben açıkcası beğenmedim:(
aga sözlerini anladın mı bence çok anlamlı ve sahneye müthiş bi hava katmış ilk izlediğimde doğal olarak anlamadım ama çok etkilendim o sahneyi en az 10 kez izledim abartmıyorum müzik çok farklı bi hava katmış
İnşallah bu müziği vadide kullanmaya devam eder normalde yeni müzik istemiyorum ama bu çok hoşuma gitti bu aşk tarzı bi müzik olmuş

aga sözlerini anladın mı bence çok anlamlı ve sahneye müthiş bi hava katmış ilk izlediğimde doğal olarak anlamadım ama çok etkilendim o sahneyi en az 10 kez izledim abartmıyorum müzik çok farklı bi hava katmış
İnşallah bu müziği vadide kullanmaya devam eder normalde yeni müzik istemiyorum ama bu çok hoşuma gitti bu aşk tarzı bi müzik olmuş
Hacı bence sözsüz olsa daha iyi olurmuş :).Sözler çok iyi tamamda gitmemiş o ritme :(

Hacı bence sözsüz olsa daha iyi olurmuş :).Sözler çok iyi tamamda gitmemiş o ritme :(
valla bence söz anlam katıyor derin bir ses farklı bir hava katıyor ben çok beğendim beğenmeyenler alışmadığı için beğenmemiştir alışınca severler