Kaç Defa Aynı Cinsin Size Baktığını Yakaladınız ?

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,191
Puanı
1,060
Karşı cins olduğu kadar aynı cins te bakıyor günümüzde bize.Siz daha önce hiç aynı cinsiyetin size baktığını yakaladınız mı ? Neler hissettiniz yakalayınca :D

Çok baktılar tabi ki, yeri geliyor ben de bakıyorum. İlla kötü niyet aranmasın, tipine kılığına falan bakıyorum. Değişik tip çok, incelemeyi severim insanları. :X

Çokkk ama amaçlarınu bilmiyorum :F Şaka bir yana Kadınlar kıyafet incelemeside çok yapar şunu nerden almış bu bana daha yakışırdı şu kıyafet renk ona uymuş acaba banada uyarmı saçlarını şöyle yapmıs bana yakışır mı ,şurasında beni var acaba bende olsa nasıl dururdu vsyle vsyle :A :A :A

1 defa. O da şöyle oldu anlatayım:

Camideyiz, namaz kılıyoruz. İmam farzı kıldırdı ve en son selam verirken yandaki abi selamı geç verdiğinden dolayı ben soluma doğru selam verirken o sağına doğru veriyordu ve sonuç olarak bir göz göze gelme durumu oldu.

Onun dışında Allah'a şükür başka bir olay yaşamadım.

1 defa. O da şöyle oldu anlatayım:

Camideyiz, namaz kılıyoruz. İmam farzı kıldırdı ve en son selam verirken yandaki abi selamı geç verdiğinden dolayı ben soluma doğru selam verirken o sağına doğru veriyordu ve sonuç olarak bir göz göze gelme durumu oldu.

Onun dışında Allah'a şükür başka bir olay yaşamadım.
Tam yerinde yasamissin sen de:A

Çokkk ama amaçlarınu bilmiyorum :F Şaka bir yana Kadınlar kıyafet incelemeside çok yapar şunu nerden almış bu bana daha yakışırdı şu kıyafet renk ona uymuş acaba banada uyarmı saçlarını şöyle yapmıs bana yakışır mı ,şurasında beni var acaba bende olsa nasıl dururdu vsyle vsyle :A :A :A
Kiz sen kem gözlerinle kaç kere baktın acep :A