K.V.P Sezon Finali 229.Bölümde... Abdülhey Ölmüyor!!!

34rcp44

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,210
Puanı
610
Abdulhey Ölmüyor VADİCİLERE MÜJDE !!!
Vadinin Normalde 5 Haziran Perşembe Sezon Finali yapması bekleniyordu.Ancak YÖNETMEN ONUR TAN'ın açıklaması şoyle oldu ;
"Bildiğiniz Gibi SOMA Faciasında hayatını kaybeden kardeşlerimiz nedeniyle Ulisal yas olduğu için Vadi yayınlanmamıştı..Ama biz genede çekimleri yapmıştık. 5 Haziran da Sezon Finali yapacağı kararınını vermiştik.Ancak Telafi etmek için Bu sene biraz daha uzatalım dedik.12 Haziranda Sezon Finali yapacağız.229.Bölüm Çekimlerine Perşembe Günü Başlayacağız.Bomba bir Sezon Finali Bölümü ile 12 Haziran Perşembe Akşamı görüşmek üzere.." ONUR TAN

aga bende şimdi gördüm bunu kendisi sallamış gibi gözüküyor yazan kişi onur tan nerde yapmış bu açıklamayı inandırıcı değil

yani bu habere biraz inanmak istiyorum ama haber bana da güvenilir gelmedi

yalnız aga senaryonun gidişatı ve tiyoyu veren sayfayı görünce ölme ihtimali yüksek geliyo bana
bu açıklama nerde yapılmış
aga ben fikrimi söyledim herşeye rağmen abdülhey in ölme ihtimaline ancak %20 şans tanıyorum

onur tan ın bu üslupla yazacağını sanmıyorum hatalarda var malesef sallamasyon olması yüksek :(
ki sezon finali çekimlerine perşembe başlamazlar daha erken başlarlar yüzde yüz yalan bence

yalnız aga senaryonun gidişatı ve tiyoyu veren sayfayı görünce ölme ihtimali yüksek geliyo bana
bu açıklama nerde yapılmış
aga bende ilk başta gidici sandım ama facebookda başka bir kaynak var orası abdülün ölümünü doğrulamadı o sayfanın bilgileride %100 çıkıyo