K.V.P Set Resmi Abdülhey Mete'nin Annesi'nin Yanına Getiriliyor !

Oh be biliyodum süper süper
@china_changai abi bu da sana gelsin

Yalnız 40 tane daha set resmi fotorafı çıkmış.Umarım bu kadar beklenti yaratılıp hayal kırıklığı yaşamayız.
ne hayal kırıklığı yav fragman ortada bundan sonra hayal kırıklığı yaşayan adam gitsin çizgi film falan izlesin ben daha ne diyim aga

ben bunca yıllık vadici olarak hiç bu kadar set resimleri tüyoların havalarda uçuştuğu bi zaman hatırlamıyorum çok fena bi bölüm olacak çok belli

Polat'ı umarım sahada görürüz yoksa hayal kırıklığı olur benim için.

Yalnız 40 tane daha set resmi fotorafı çıkmış.Umarım bu kadar beklenti yaratılıp hayal kırıklığı yaşamayız.
aaa sende beni unutup duruyorsun sürekli cnm kara para aşk karadayı kaçak ve kurtlar vadisi bunları izlediğimi sadece bilmeyen yok sevgili hemşerini aklından çıkarma birdaha hiç yakışmıyo bir karadenizliye 🙂🙂

Orda etiketlemediğim bir dünya insan var,hepinizi nasıl yazacağım.O an aklıma kim geliyorsa onu yazıyorum.Dün aceleyle karadayı'ya kimseyi etiketlemedim.Kara Para Aşk'a mutlaka etiketlemişimdir.

sen bana söyle bütün vadi konularına etiketlerim seni sevgili vadici kardeşim çiğdem

Orda etiketlemediğim bir dünya insan var,hepinizi nasıl yazacağım.O an aklıma kim geliyorsa onu yazıyorum.Dün aceleyle karadayı'ya kimseyi etiketlemedim.Kara Para Aşk'a mutlaka etiketlemişimdir.
beni unutmada kimi unutuyorsan unut 🙂🙂 mesajı almışsındır umarım 🙂🙂

sen bana söyle bütün vadi konularına etiketlerim seni sevgili vadici kardeşim çiğdem
söylememe gerek yokkı izlediğim dizilere kayıt oldum zaten forumda bilmeyen yoktur 3-4 dizi sadece etiket olayındada çok hassasım 🙂🙂

Bence ne Cahit ne de Abdülhey ölecek.
Abdülheyin ölmeme nedeni ölseydi çoktan öldürürlerdi bence bu kadar beklediğine göre ölmeyecek
Cahit olayında da orada bir fragman yanıltmacası var bence

@Çiğdem- Bundan bir artniyet ararsan üzülürüm toprağım.

Ayrıca forum benim babamın forumu değil konuşmadığım insanlara da etiket yolluyorum yani.

aslında etikete gerek yok kurtlar vadisi bölümüne gireceksin konular orda duruyor etikete ne gerek var beni de etiketlemiyor kimse ama ben görüyorum konuları

Bence ne Cahit ne de Abdülhey ölecek.
Abdülheyin ölmeme nedeni ölseydi çoktan öldürürlerdi bence bu kadar beklediğine göre ölmeyecek
Cahit olayında da orada bir fragman yanıltmacası var bence
ikisi de kesinlikle ölmeyecek açık ve net

@Çiğdem- Bundan bir artniyet ararsan üzülürüm toprağım.

Ayrıca forum benim babamın forumu değil konuşmadığım insanlara da etiket yolluyorum yani.
aslında etikete gerek yok kurtlar vadisi bölümüne gireceksin konular orda duruyor etikete ne gerek var beni de etiketlemiyor kimse ama ben görüyorum konuları

ikisi de kesinlikle ölmeyecek açık ve net
ben art niyet aramıyorum ama izlediğim dizilerde konularda hiç etiket olmayınca sorun değilde şimdi başkaları etiketli olupta ben olmayınca ozaman güceniyorum açıkcası hatta baya dert ediyorum bir çok kez azarladığımda olmustu öyle yapanları suçları olmasada hassasım bu konuda 🙂🙂🙂🙂

Yahu sen etiket alsanda almasanda istediğin yorumu yapabilirsin,kimse karışamaz sana fazla büyütmeye gerek yok.

Yahu sen etiket alsanda almasanda istediğin yorumu yapabilirsin,kimse karışamaz sana fazla büyütmeye gerek yok.
başkalarını etiketleyipte beni etiketlemezse eğer ozaman küsüyorum sende tehrikedesin yanı ona göre artık aklına geleyim 🙂🙂

ne kadar çok set fotğrafı çıktı ya bence bu kadarı da fazla

başkalarını etiketleyipte beni etiketlemezse eğer ozaman küsüyorum sende tehrikedesin yanı ona göre artık aklına geleyim 🙂🙂
Küsülecek bir durum yok,seninle aramızda problem olma ihtimali yok.

Neyse konuya yorumunu alalım.

Küsülecek bir durum yok,seninle aramızda problem olma ihtimali yok.

Neyse konuya yorumunu alalım.
ozaman unutma birdaha beni

konuya yorumum şuuu
metenin annesi gerçek hayattada dizidekı gibi bir karaktere sahip galiba aynuyara komut veriyor bastonu hazır bekliyor hahaha