- Reaksiyon puanı
- 65,198
- Puanı
- 1,059
Cahit Hayal Görüyor,Abdülheyi vurmuyor işte kanıtı..!
@takas @legolas9900 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @kvp-medya @kadir @ABAY_06 @papuleoo @china_shangai
Yalnız 40 tane daha set resmi fotorafı çıkmış.Umarım bu kadar beklenti yaratılıp hayal kırıklığı yaşamayız.Oh be biliyodum süper süper@china_changai abi bu da sana gelsin
ne hayal kırıklığı yav fragman ortada bundan sonra hayal kırıklığı yaşayan adam gitsin çizgi film falan izlesin ben daha ne diyim agaYalnız 40 tane daha set resmi fotorafı çıkmış.Umarım bu kadar beklenti yaratılıp hayal kırıklığı yaşamayız.
Polat'ı umarım sahada görürüz yoksa hayal kırıklığı olur benim için.ne hayal kırıklığı yav fragman ortada bundan sonra hayal kırıklığı yaşayan adam gitsin çizgi film falan izlesin ben daha ne diyim aga
ben bunca yıllık vadici olarak hiç bu kadar set resimleri tüyoların havalarda uçuştuğu bi zaman hatırlamıyorum çok fena bi bölüm olacak çok belli
aaa sende beni unutup duruyorsun sürekli cnm kara para aşk karadayı kaçak ve kurtlar vadisi bunları izlediğimi sadece bilmeyen yok sevgili hemşerini aklından çıkarma birdaha hiç yakışmıyo bir karadenizliye 🙂🙂Yalnız 40 tane daha set resmi fotorafı çıkmış.Umarım bu kadar beklenti yaratılıp hayal kırıklığı yaşamayız.
sezon finali süper olsunda usta ne olsa dönecekPolat'ı umarım sahada görürüz yoksa hayal kırıklığı olur benim için.
Orda etiketlemediğim bir dünya insan var,hepinizi nasıl yazacağım.O an aklıma kim geliyorsa onu yazıyorum.Dün aceleyle karadayı'ya kimseyi etiketlemedim.Kara Para Aşk'a mutlaka etiketlemişimdir.aaa sende beni unutup duruyorsun sürekli cnm kara para aşk karadayı kaçak ve kurtlar vadisi bunları izlediğimi sadece bilmeyen yok sevgili hemşerini aklından çıkarma birdaha hiç yakışmıyo bir karadenizliye 🙂🙂
sen bana söyle bütün vadi konularına etiketlerim seni sevgili vadici kardeşim çiğdemaaa sende beni unutup duruyorsun sürekli cnm kara para aşk karadayı kaçak ve kurtlar vadisi bunları izlediğimi sadece bilmeyen yok sevgili hemşerini aklından çıkarma birdaha hiç yakışmıyo bir karadenizliye 🙂🙂
beni unutmada kimi unutuyorsan unut 🙂🙂 mesajı almışsındır umarım 🙂🙂Orda etiketlemediğim bir dünya insan var,hepinizi nasıl yazacağım.O an aklıma kim geliyorsa onu yazıyorum.Dün aceleyle karadayı'ya kimseyi etiketlemedim.Kara Para Aşk'a mutlaka etiketlemişimdir.
söylememe gerek yokkı izlediğim dizilere kayıt oldum zaten forumda bilmeyen yoktur 3-4 dizi sadece etiket olayındada çok hassasım 🙂🙂sen bana söyle bütün vadi konularına etiketlerim seni sevgili vadici kardeşim çiğdem
@Çiğdem- Bundan bir artniyet ararsan üzülürüm toprağım.beni unutmada kimi unutuyorsan unut 🙂🙂 mesajı almışsındır umarım 🙂🙂
söylememe gerek yokkı izlediğim dizilere kayıt oldum zaten forumda bilmeyen yoktur 3-4 dizi sadece etiket olayındada çok hassasım 🙂🙂
aslında etikete gerek yok kurtlar vadisi bölümüne gireceksin konular orda duruyor etikete ne gerek var beni de etiketlemiyor kimse ama ben görüyorum konularıbeni unutmada kimi unutuyorsan unut 🙂🙂 mesajı almışsındır umarım 🙂🙂
söylememe gerek yokkı izlediğim dizilere kayıt oldum zaten forumda bilmeyen yoktur 3-4 dizi sadece etiket olayındada çok hassasım 🙂🙂
ikisi de kesinlikle ölmeyecek açık ve netBence ne Cahit ne de Abdülhey ölecek.
Abdülheyin ölmeme nedeni ölseydi çoktan öldürürlerdi bence bu kadar beklediğine göre ölmeyecek
Cahit olayında da orada bir fragman yanıltmacası var bence
@Çiğdem- Bundan bir artniyet ararsan üzülürüm toprağım.
Ayrıca forum benim babamın forumu değil konuşmadığım insanlara da etiket yolluyorum yani.
ben art niyet aramıyorum ama izlediğim dizilerde konularda hiç etiket olmayınca sorun değilde şimdi başkaları etiketli olupta ben olmayınca ozaman güceniyorum açıkcası hatta baya dert ediyorum bir çok kez azarladığımda olmustu öyle yapanları suçları olmasada hassasım bu konuda 🙂🙂🙂🙂aslında etikete gerek yok kurtlar vadisi bölümüne gireceksin konular orda duruyor etikete ne gerek var beni de etiketlemiyor kimse ama ben görüyorum konuları
ikisi de kesinlikle ölmeyecek açık ve net
Yahu sen etiket alsanda almasanda istediğin yorumu yapabilirsin,kimse karışamaz sana fazla büyütmeye gerek yok.ben art niyet aramıyorum ama izlediğim dizilerde konularda hiç etiket olmayınca sorun değilde şimdi başkaları etiketli olupta ben olmayınca ozaman güceniyorum açıkcası hatta baya dert ediyorum bir çok kez azarladığımda olmustu öyle yapanları suçları olmasada hassasım bu konuda 🙂🙂🙂🙂
başkalarını etiketleyipte beni etiketlemezse eğer ozaman küsüyorum sende tehrikedesin yanı ona göre artık aklına geleyim 🙂🙂Yahu sen etiket alsanda almasanda istediğin yorumu yapabilirsin,kimse karışamaz sana fazla büyütmeye gerek yok.
Küsülecek bir durum yok,seninle aramızda problem olma ihtimali yok.başkalarını etiketleyipte beni etiketlemezse eğer ozaman küsüyorum sende tehrikedesin yanı ona göre artık aklına geleyim 🙂🙂
ozaman unutma birdaha beniKüsülecek bir durum yok,seninle aramızda problem olma ihtimali yok.
Neyse konuya yorumunu alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?