K.D Hakkında 14 Yıl Hapis Cezası İstendi

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Instagram hesabından cinsel istismar niteliğinde, mide bulandırıcı, iğrenç ve ahlaksızca müstehcen video paylaştığı söz konusu edilen K.Durmaz’e dava üstüne dava açılırken hakkında bir suç duyurusu da İstanbul Barosu avukatlarından Serdar Öktem'den geldi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunan Öktem, Durmaz'ın 'Hayasızca Hakaretlerde Bulunma', 'Müstehcenlik', 'Cinsel Taciz' ve 'Cinsel İstismar' suçlarından 14 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.

ÜÇ BUÇUK MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

Avukat Serdar Öktem savcılığa verdiği dilekçesinde, toplumun her kesimine hitap eden İnstagram'da Kerimcan Durmaz'ın cinsel organını teşhir eden video paylaştığını belirtti.
images


TAKİPÇİLERİNİN ÇOĞU ÇOCUK

Toplumun sert tepkisi üzerine instagramı aktif bir biçimde kullanan K.D’nin yanlışlıkla paylaşılmış bir görüntü açıklamasının kabul edilemeyeceğini belirtti. Durmaz'ın 7'den 77'ye yaş grubundan takipçisinin bulunduğunun belirtildiği dilekçede büyük çoğunluğu çocuk olan takipçilerin 'Çocukların Cinsel İstismarı' suçu da işlediği ileri sürüldü.
4 AYRI SUÇTAN DAVA AÇILSIN

Avukat Serdar Öktem Türk toplumuna karşı işlenmiş suçların hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini belirterek savcılığın res'en 'Hayasızca Hakaretlerde Bulunma', 'Müstehcenlik', Cinsel Taciz' ve 'Cinsel İstismar' suçlarından soruşturma başlatarak 4 buçuk yıldan 14 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmasını istedi.


Bir Suç Duyurusu da Savcılıktan!

İstanbul Adliyesine yapılan şikayetin ardından savcılık harekete geçti. Kerimcan Durmaz hakkında “Hayasızca hareketler bulunma” iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Yapılan suç duyurusunda uçak tuvaletindeki görüntünün fotoğrafı da yer aldı. Soruşturma sonunda savcılık bu suçtan iddianame hazırlarsa K.D’nin 6 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilebilecek
 
Son düzenleme:

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
Sanki cinayet zanlısı, gizli kişiymiş gibi K.D. yazılması çok komik ama daha komik bi şey var; İnstagram Snapchat gibi oğlan kız düşürmek için girilen sitelerde böyle şeylerin ilk kez yaşanıyormuş gibi 14 yıl ceza istenmesi.:F
Bu arada adamın takipçi sayısı hala 3 milyon. Bi kaç homofobik dışında rahatsız olan kimse yok. Birde Berk Oktay'ın paylaştığı fotoğraflara yada Hatice'nin paylaştığı fotoğraflara niye tepki gelmedi. Çünkü onlar normal kız ve erkekler. Olay tamamen Kerimcan olması.:X