Kızlar ve Anneleri Devam Ediyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
ATV'nin sevilen programı Kızlar ve Anneleri'nden haber var!

Geçtiğimiz günlerde programın sona erdiği haberleri çıkmıştı. Ancak haberin doğru olmadığı ortaya çıktı. Mert Palavaroğlu'nun sunduğu yarışma, kaldığı yerden devam edecek. ATV ile Haziran 2015'e kadar sözleşmesi bulunan yapım şirketi, iddiaları yalanladı ve programın şimdilik bitmeyeceğini açıkladı.

Kızlar ve Anneleri, yeni bölümleriyle hafta içi her gün 13.00'te ATV'de!

Tüm medya organlarında çıktı haber, ellerinde 1 ay kadar sürecek stok bölüm varmış. Ondan sonra herşey belli olur. Program ilk 100'e giremiyor nasıl devam edecekmiş?
Sunucu değişikliğine gidecekseler bilemem tabii.

Forumun resmi Twitter hesabında tüm konular paylaşılıyor, biliyorsun. Senin gönderinin altına programın hesabı, ATV ile Haziran 2015'e kadar anlaşmaları olduğunu ve haberin doğru yansıtmadığını söylemiş. Hatta çekimlere de davet etmiş. Ben de oradan aldım, kaynak sağlam yani...

Hacı 2015'e kadar sözleşmesi olması ne ifade ediyor? Sözleşme var diye reytinglerde ilk 100'e giremeyen programı yayınlamak zorunda mı? Hem ne kadar tazminatı olacak ki parası neyse verir yollarını ayırır, koskoca kanal.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, bende haberimin doğruluğuna inanıyorum.

Ben zaten senin yalan haber yaptığını söylemedim. Eminim doğru olduğundan, ama son gelişme şimdilik bu. Hem onları bir kenara bırakırsak sırf kuşak doldurma amacıyla bile devam edebilir...

bitmesi gerekiyor bence ümit kantarcılar varken en sevdiğim yarışmaydı hatta anneme çok baskı uyguluyordum bizde katılalım diye yanı en çok katılmak istediğim yarısmaların absında geliyordu
ayrıca ümit bey sunarken 3 reytinng alıyordu bu yarışma şimdi ise bu yeni sunucuyla 1 reyting bile zaman zaman alamıyor yeni sunucu ümit beyi taklit etmeye çalısıyor ben izlemiyorum artık bu yarışmayı içine ettiler malesef

Sizi de görmek isterdik @Çiğdem-. Nasıl olduğunuzu ben de çok merak ettim şimdi, ama kısmet değilmiş demek ki. Halbuki Ümit de tam sana göre bir parlaktı, kaçtı fırsat...

Program en son 8 share aldi, bence devam edecek sorunsuz.

Bu iş Mert ile olmaz en başta söyledik bence eski sunucu geri gelsin.

Program gittikçe düşüyor, ama öğle vakti için oranları çok da kötü değil...
İzleyenler için iyi bir haber...

Sizi de görmek isterdik @Çiğdem-. Nasıl olduğunuzu ben de çok merak ettim şimdi, ama kısmet değilmiş demek ki. Halbuki Ümit de tam sana göre bir parlaktı, kaçtı fırsat...
ümitciğim harika zaten

3 reyting alan bir yarışmayı batırmayı başardılar yanı bu yeni sunucunun ne olduğu bile belli değil şimdi 0 reytingteler

zaten 2 yarışma izliyordum aileler yarışıyor ile kızlar ve anneleri ikisinide batırdılar