Kızların Hepsi Dümen ! ( Erol Köse )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Erol Köse, şimdi de Serdar Ortaç'ın her gece kalabalık kız grubuyla gezmesini diline doladı ve neler söyledi neler!..
Erol Köse yine açtı ağzını yumdu gözünü. Serdar Ortaç için konuşan Köse, "Serdar'a da söyledim, Serdarcım sen bu aralar iyice yumuşatıcı kullanmaya başladın dedim. O da bana, olur mu abi yanımda 20 tane kızla geziyorum dedi. Ben de dedim ki bunların hepsi görüntü mü? Yoksa sen de Kuşum Aydın gibi, Fatih Ürek gibi o kabileye mi katıldın dedim. Yok, ağabeycim olur mu öyle şey dedi. Ama biraz abartı geliyor bana yani gerçek olamayacak kadar iyi, şimdi Serdar Ortaçta söyle bir tane de değil 20 taneyle birlikte ama şimdi onu da incelettiriyorum bakalım o kızlar ileride iniyorlar mı? Yoksa eve kadar gidiyorlar mı?'' dedi ve devam etti; "Serdar'ın yanındaki kızların hepsi ajanstan alınma ve dümen kimseyi kandırmasın''

'Mustafa'yı da bombalayacağım!..'

Erol Köse, Mustafa Sandal'ı da yerden yere vuracak açıklamalar yaptı; "O Ses Türkiye yarışmasında dut yemiş bülbül gibi ezik figürasyona dönüştü orada! Resmen yıkıldım, ben ki Mustafa Sandal'a milyonlar sattırmış bir prodüktör olarak baktım şöyle uzaktan, vay be dedim sen oraya jüri olacaksın, Murat Boz bile daha süperdi.''

c128025.jpg
cx25909.jpg
cx25910.jpg