Kanal D Kızlarım İçin - Dizi Yorumları

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,303
Puanı
1,060
IMG_0077.JPG
Kanal D ekranlarında iddialı kadrosuyla dikkat çeken Kızlarım İçin bu akşam görücüye çıkıyor.

Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği, Zehra ve Zülküf Yücel'in senaryosunu yazdığı yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan'ın oturacağı yeni dizinin başrollerini ise Fikret Kuşkan, Elifcan Ongurlar, Tuvana Türkay, Sanem Yeles, Ahsen Eroğlu, Ülkü Duru, Serdar Özer ve Anıl Tetik gibi isimler üstleniyor.

Kızlarım İçin ilk bölümüyle bu akşam Kanal D'de.

Zor bi günde başlıyor bakalım ne olacak umarım tutan bir dizi olur😉

Doğru valla Kayıp Şehir güzeldi ogün hangi dizi vardı unuttum ama ara ara baktığımı hatırlıyorum İlker Kaleli çok iyiydi ya vede Gökçe Bahadır:D
Huzur Sokağı ve Dila Hanım vardı bir de Emir'in Yolu :A

Açılış güzel. Jenerik çok hoştu zaten. Tuvana Türkay giriş sahnesinde sağlam performans göstermiş. Şimdi de 2 gün önceye dönüş yapıldı hikayeyi daha iyi tanımak adına güzel bir hamle.

Son düzenleme:
Huzur Sokağı ve Dila Hanım vardı bir de Emir'in Yolu :A

Açılış güzel. Jenerik çok hoştu zaten. Tuvana Türkay giriş sahnesinde sağlam performans göstermiş. Şimdi de 2 gün önceye dönüş yapıldı hikayeyi daha iyi tanımak adına güzel bir hamle.
@vadikızı bu Hikaye ilgi çeker aha da yazdım buraya :D

Hee tmm ben Dila hanıma bakıyordum o yüzden Kayıp Şehire bakamıyordum:D oww sen dediysen bu dizi tutmuş demektir o zaman:D