Kızım Nerede Hangi Gün Hangi Saatte Yayınlanacak ?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,083
Reaksiyon puanı
49,735
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Atv'nin iddialı dizisi Kızım Nerede'nin yayın tarihi belli oldu. Dizi 3 Aralik Cuma günü saat 20:00'de ATV ekranlarına gelecek. Aynı gün izleyiciyle buluşan bir diğer yapım ise uzun bir ara veren Doktorlar olacak. Doktorlar 3 Aralık Cuma günü saat 20.00'de Show tv'de yayınlanacak.
Böylelikle cuma gününün zorlu reyting yarışına iki dizi daha katılmış olacak.




Benim yorumuma gelince; ben bu kararı çok ilginç buluyorum. Gönülçelen Cuma günü aynı saatte çok iyi reytingler alıyordu son haftalarda. ATV'nin neyi amaçladığını kestirmek çok zor. Ben Cuma günü, Gönülçelen'in reytinglerine ulaşmasını çok zor olarak görüyorum.


Şimdi merak edilen nokta Gönülçelen'in hangi gün ve hangi saat yayınlanacağı. Aynı gün PT2'ye mi alınacak ? Yoksa farklı bir güne mi alınacak ? Bunu hep birlikte göreceğiz. Gün değişikliği olursa Salı ve Cumartesi günleri en güçlü aday gibi gözüküyor.


Eğer bir değişiklik olmazsa Cuma PT1'de Hanımın Çiftliği - Geniş Aile - Doktorlar - Kızım Nerede karşı karşıya gelecek ve yepyeni bir yarış başlayacak Cuma günü...
 

arabulucu84bjk

Favori Üye
Katılım
5 Kasım 2010
Mesajlar
34
Reaksiyon puanı
0
Puanı
52
walla arkadaşlar ne diyeceğimi bilmiyorumm merakla beklediğim 2 dizi de aynı gün ve saatte açıkçası çok moralim bozuldu seyirci gerçekten bütük bir ilgiyle bu dizileri bekliyordu neden boyle bır sey yapma gereksinimi duydular özellikle atv soyledığın gıbı gonulçelen gibi cuma gününe oturmuş bir dizisi varken gunuyle neden oynuyor salı veya cumartesi akşamına kaydırabılırdı kızım neredeyi neyse daha başlamadı show tv ozellıkle belkı dızının gununu başka bır gune çekebılır ızleyıp gorceğızz ama bundan hıç tatmın olmadığımı soylemem gerekkk.:(