- Reaksiyon puanı
- 2,350
- Puanı
- 809
Kızım İçin
1. Bölüm
YENİ DİZİ
İLK BÖLÜM
İLK BÖLÜM
1. İSTANBUL GENEL GÖRÜNTÜLER - GECE
Istanbul’dan çeşitli görüntüler kullanırız. Yaz mevsiminden.
2. DIŞ/GECE – NURCAN EV
Nurcan Aksoy’un evini dıştan görürüz. Evin görüntüsü üzerinde “HAZİRAN 2003” yazarız. Büyük bir mahallede bulunan bir evdir, birbirinden farklı ve gayet geniş ve büyük evlerden oluşan bir mahallede bulunan bir ev.
3. İÇ/GECE – NURCAN EV – KAPI ÖNÜ
Evin içerisinde kapının önünde duran iki bavulu görürüz. Bavulların üzerinde ceket bulunmaktadır. Kamera ile slow bir şekilde evi gezeriz. Tüm odaların kapıları açıktır.
4. İÇ/GECE – NURCAN EV- VİLDAN ODA
Vildan, Atıf
Vildan’ın odasına varırız ve kapısı açıktır. Perdelerden, Vildan’a bakan Atıf’ın silüetini görürüz. Atıf, gözleri dolu şekilde Vildan’a bakar ve yavaş ayak adımlarıyla kızına doğru yürür.
Duygusal müzik çalmaya başlar.
Yere eğilir dizleri üzerinde ve kızının saçlarını ve yüzünü okşar.
ATIF
Kızım benim.. Keşke herkes hayatta, senin şu an uyuduğun gibi masum olsa..
Kızım benim.. Keşke herkes hayatta, senin şu an uyuduğun gibi masum olsa..
Atıf’ın gözlerinden yavaş yavaş yaş akar. Vildan hiç bir şey hissetmemektedir.
ATIF
Sen on iki yıl önce doğduğunda annenle birlikte çok sevinmiştik. Sen bizim için bir umuttun. Annenin düşük yapmasından sonra tekrardan hayata tuttunabilecek bir dalımızdın. Sen çok değerlisin Vildan.. Dilerim ki geleceğin de, şu an yatışın kadar güzel olsun..
Atıf, kızını alnından öper.Sen on iki yıl önce doğduğunda annenle birlikte çok sevinmiştik. Sen bizim için bir umuttun. Annenin düşük yapmasından sonra tekrardan hayata tuttunabilecek bir dalımızdın. Sen çok değerlisin Vildan.. Dilerim ki geleceğin de, şu an yatışın kadar güzel olsun..
ATIF
Şu an gitmek zorundayım kızım.. Ama sen hep benim kalbimde olacaksın, sen çok değerli bir insansın bunu unutma.. Hoşça kal canım kızım benim..
Atıf ayağa kalkar, Vildan biraz kıpardanır ama gözlerini açmaz. Yavaş adımlarıyla Atıf Vildan’ın odasından ayrılır. Şu an gitmek zorundayım kızım.. Ama sen hep benim kalbimde olacaksın, sen çok değerli bir insansın bunu unutma.. Hoşça kal canım kızım benim..
5. İÇ/GECE – NURCAN EV- KAPI ÖNÜ
Atıf
Atıf, kapının önünde bulunanan bavulları ve ceketini eline alır. Duygusal müzik vurgulanmaya devam eder. Atıf, arkasında kapıyı örter.
6. DIŞ/GECE – NURCAN MAHALLE
Atıf
Atıf’ın yavaş ayak adımlarıyla sokağı terkettiğini görürüz. Duygusal müzik sonlanır.
7. İSTANBUL GENEL GÖRÜNTÜLER - GÜN
Çeşitli görüntüler kullanırız İstanbul’dan.
8. DIŞ/GÜN – İLHAN OTEL
İlhan Sönmez’in sahibi olduğu oteli dıştan görürüz. Otelin görüntüsü üzerine “TEMMUZ 2013” yazarız.
9. İÇ/GÜN – İLHAN OTEL – OTEL ODASI 1
Nurcan
Nurcan Aksoy’un boş olan otel odasında temizlik yaptığını görürüz. Nurcan, temizlik yaparken çok neşeli olduğunu görürüz. Yatağın çarşaflarını değiştirmektedir.
10. İÇ/GÜN – İLHAN OTEL – OTEL ODASI 2
Aslı, Selim
Kamera ile diğer otel odasına geçiş yaparız. Otel odasında Aslı, cam kenarında oturduğunu görürüz. Selim ise yatağın üzerinde oturmaktadır ve elinde içki bulunmaktadır. Selim, baştan aşağı’ya Aslı’yı süzer ve Aslı’nın göğüs dekoltesine gözünü diker ve daha sonra bacaklarına. Aslı ise bunu farketmez ve cam kenarında çayını yudumlaya devam eder.
11. İÇ/GÜN – İLHAN OTEL – OTEL ODASI 1
Nurcan, çarşafları değiştirmiştir ve süpürge makinesiyle odayı süpürmektedir.
12. İÇ/GÜN – İLHAN OTEL – OTEL ODASI 2
Selim daha da içkili hale gelmiştir ve bardağı yavaşça yatağın yanında duran masanın üstüne koyar.
Selim ayağa kalkar ve Aslı’ya doğru yürür. Aslı’yı yüzünden okşar.
SELİM
Güzelim benim..
Aslı, bu haraketten dolayı sinirlenmiştir ve Selim’in elini yüzünden çekmeye çalışır. Güzelim benim..
ASLI
N’apıyorsun.. Bırak beni..
Selim, yavaşça ellerini Aslı’nın boynuna koyar ve onu sıkıca tutar. N’apıyorsun.. Bırak beni..
SELİM
Seni seviyorum lan..
ASLI
Selim, bırak beni. Alkollüsün.
Seni seviyorum lan..
ASLI
Selim, bırak beni. Alkollüsün.
Aslı korkmaya başlar ve ayağa kalkar. Selim, o’nu kolundan tutar ve yatağa atar. Selim çıldırmış vaziyettedir.
13. İÇ/GÜN – İLHAN OTEL – OTEL ODASI 1
Nurcan odayı süpürmeye devam etmektedir.
14. İÇ/GÜN – İLHAN OTEL – OTEL ODASI 2
İÇ/GÜN – İLHAN OTEL – OTEL ODASI 1
Selim, Aslı’yı soyunmaya çalışır. Aslı’nın gözlerinden yaş akmaktadır ve çığlıklar atmaya çalışır.
Nurcan, odayı süpürmüştür ve süpürge makinesini kapatır.
Aslı, Selim’i itmeye çalışır ve aynı zamanda yardıma bağırır.
ASLI
İmdaaaat!! Yardım edin!!
SELİM
Kes sesini! Benim olacaksın, benim!
Nurcan, yan odadan sesler duymaya başlar ve elindeki bezini masanın üstüne koyar. İmdaaaat!! Yardım edin!!
SELİM
Kes sesini! Benim olacaksın, benim!
ASLI
İmdaaaat!
Nurcan, Aslı ve Selim’in bulunduğu otel odasını varır ve gördüğü kare karşısında şoke olur. Panik içinde masanın üzerinde bulunan vazoyu eline alır ve Selim’in başını yaralar. İmdaaaat!
Selim’in kanlar içerisinde yere düşmesi ve Nurcan’ın panik dolu gözlerle Selim’e bakarken donarız.
1.BÖLÜM SONU