'Kızılcık Şerbeti'nin Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,925
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon tarihi belli oldu.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman'ın başrolünde yer aldığı dizi, 15 Eylül Cuma akşamından itibaren izleyici ile buluşmaya devam edecek.

Bahtiyar Memili, Yiğit Kirazcı ile Kayra Şenocak'ın kadrosuna dahil olduğu ve iki yeni karakter için görüşmelerin devam ettiği Gold Film imzalı dizinin çekimleri ise 30 Ağustos Çarşamba günü başlayacak.

Kızılcık Şerbeti, yeni sezon ilk bölümüyle 15 Eylül Cuma 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

15 Eylül fuma yazmışsın hızlı açacağım konuyu diye 😂😂😂😂 bu ara işim var ancak denk gelirsem açıyorum konu 😂 rahat olabilirsin 😂

Forumda meydan savaşı çıkacağı gün belli oldu o zaman
@Angelica @Yakamoz-Asi @Zeyno vs. @batuhankaralar @offensive @Alos

Hem fatih hem ferite yükselen @serhatt ortadan gider @12.Adam ne idüğü belirsiz bu konuda

@MasacRE @Sherlock @DarkLegenD sıvacıları sıvarlarını döke döke afra sultanım demeye gelir o hainlere belli olmaz müjde sultanım da diyebilirler italya gibiler saf değiştirmeleri normal sayılır

@Aserat ise şerbo dese de Binnur kaya için çok yüklenemez verem olur gibi kahırdan elemden

Çekirdek ve kolamı hazırlayıp izlerim ben de
@cookies @Özgür @ozmoturk @mrt-06

Yeni sezon ilk bölüm reytinglerini çok merak ediyorum.

Zirve yolculuğumuza kaldığımız yerden ideal bir tarihte devam ediyoruz hadi bakalım.

Bu sırada senin Yalı Çapkını fanı olmana rağmen değilim diye diretmeni ama kimsenin inanmamasını da keyifle izleyeceğiz.

Gözlerini oyarım öyle düşünenlerin

Reactions: 12.Adam
Yahu sen vallahi billahi dayaklıksın ben sana defalarca parlak sevmiyorum ecünnü severim demedim mi yahu bıktırdın insanı kafasız mısın?

Reactions: xemrexxx
Fatih ağır basıyor.

Ben o zaman daha izleyemem TV yi

Reactions: xemrexxx
Afra sultancıyım ben, Müjde sultan kategorisinde değil bende

Zirveden devam
çok merak ediyorum ilk bölümü

------

15 Eylül fuma yazmışsın hızlı açacağım konuyu diye 😂😂😂😂 bu ara işim var ancak denk gelirsem açıyorum konu 😂 rahat olabilirsin 😂
En azından senin gibi perşembe yayınlanan diziyi çarşamba olarak yazmamış

Reactions: 12.Adam