'Kızılcık Şerbeti'ne Yeni Oyuncu! | Show TV

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16,900
Puanı
1,061
kızılcık.png

Show TV'nin sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti' kadrosuna yeni isim!

Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman'ın paylaştığı Gold Film imzalı dizinin kadrosuna Kurtuluş Şakirağaoğlu katıldı.

Daha önce Kurtlar Vadisi, Unutma Beni ve Tozluyaka gibi yapımlarda yer alan usta oyuncu, dizide ünlü bir ressam olan Mehmet Asım karakterine hayat verecek.

Kızılcık Şerbeti, yeni bölümleriyle her cuma Show TV'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Konuk oyuncu değil miydi? @batuhankaralar Kıvılcım ile programı yaparken sahnesi olmadı çünkü, sadece bahsi geçti. Eğer kalıcıysa Sönmez’e eş olur :A

Konuk oyuncu değil miydi? @batuhankaralar Kıvılcım ile programı yaparken sahnesi olmadı çünkü, sadece bahsi geçti. Eğer kalıcıysa Sönmez’e eş olur :A
Konuk sanıyordum ama ismi jeneriğe eklenmiş, demek ki kalıcı :A

İlk sahneden Sönmez anneye yakıştırdım zaten bakalım nasıl bağlanacak :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi

İyiymiş, Kıvılcım hayranı olduğu adamın üvey kızı olacak o zaman :A Çok huysuz biri, kök söktürür herkese :A

Ankara tayfayı topladı Faruk Turgut. :A

Ne duran emmisi be:bağır: rahmetli şeker halamın kardeşi, ankaranın efendisi hikmet bu be :bhr: