'Kızılcık Şerbeti'ne Sürpriz İsimler! Sıla Türkoğlu'nun Yerine Kim Geldi?

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
84,887
Puanı
1,060

Show TV'nin Gold Film imzalı sevilen dizisi "Kızılcık Şerbeti" kadrosuna sürpriz isimler!

Yönetmen koltuğuna Özgür Sevimli'nin oturduğu, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin kadrosuna Özge Borak'ın ardından; Seray Kaya(Fatih'le yakınlaşacak olan güçlü iş insanı Başak), Hakan Karahan(Tuncay) ve Yalçın Hafızoğlu(Emir) karakteriyle dahil oldu.

4 karakterin hikayesinin sona erdiği ve 6 aylık zaman atlamasının yaşanacağı dizinin yeni hikayesinde Özge Borak da Apo(Taylan)'nun yeni karısı Salkım rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

"Kızılcık Şerbeti" yeni bölümüyle Cuma 20.00'de Show TV'de!

Kaynak: GZT

Yeni gelenler çok iyi isimler ama asla eski isimlerin yerini tutamazlar maalesef. Senaristi çok iyi dizinin ama kesinlikle yine de SEZON SONU FİNAL OLMALI.

Yeni gelenler çok iyi isimler ama asla eski isimlerin yerini tutamazlar maalesef. Senaristi çok iyi dizinin ama kesinlikle yine de SEZON SONU FİNAL OLMALI.
Sanırım senaristler bu diziyi Yasak Elma'ya çevirecek gibi S5 gelirse şaşırmam

Sanırım senaristler bu diziyi Yasak Elma'ya çevirecek gibi S5 gelirse şaşırmam
Yasak Elma’nın olayı entrika, birbirlerinin arkasından iş çevirme veya kenetlenme. Merak unsuru ve eğlenceli tarafı vardı.
Bu dizide ise olay sürekli eş değiştirme olarak ilerliyor. Bu konuda ilk başta Apo ve Nursema var

Iyyy baba-kız içine ettiler dizinin, ayran gönüllü şeyler. Keşke bunlar çıkacağına o ikisi çıkaydı.

Reactions: Dosi
Iyyy baba-kız içine ettiler dizinin, aran gönüllü şeyler. Keşke bunlar çıkacağına o ikisi çıkaydı.
Şimdi yanlarına Kıvılcım ve Ömer’de eklenir
Artık Fatih’e de yeni biri geldiğinde o da rekora koşacak.
Mustafa ve Nilay hariç dizideki tüm evli çiftler en az iki eş gördüler

Pembe vardı bi de tek eşli, onu da yolladılar ve şimdi Mustafa’da ayrılıyor

Reactions: serhatt
Bak Apo yine evleniyor 😂

Oooo diziye bu kadar hakim olduğunu bilmiyordum.

Oooo diziye bu kadar hakim olduğunu bilmiyordum.
Niyeki, ben diziyi baya izledim ama
Zamanında kaçırmadan baktığımızda oldu ve geçen senede öyle 3-4 haftada bir bakınıp çoğu zaman kısa videolar bakardım ama bu sezon bakmadım hiç. Sadece fragmanlardan takip ediyorum. Bir kaç sahneye denk geldim ve az çok hakimim yinede

Reactions: serhatt
Unutmuşum ayol sakin ol.

Sakız gibi uzatmanın anlamı yok.Dizi inandırıcılığını çok uzun zaman önce yitirdi.Nilay'ın Yolu'nu bekliyorum.